rubies 2 ارسال شده در اسفند 97 سلام خدمت همه دوستان،مشکلی من بعد از آپدیت جوملا برخوردم این هست که در همه کامپوننتها بطور مثال CSVI Pro یک template تعریف میکنم کوئری سمت Mysql بدرستی اجرا نشده و فیلدهایی مثل id و ... بصورت NULL در دیتابیس ذخیره می شوند 2 واکنش ها : kasiriesf و sheykhbahayi3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 stravel 3 ارسال شده در خرداد 98 با سلام لطفا دوستان اگه میدونن این موضوع رو بگن منم تقریبا با همین موضوع نزدیک مشکل دارم و ارور دارم ******************** 3 واکنش ها : sheykhbahayi3، manavistone2 و kasiriesf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 98 سلام طبیعتا باید افزونه هم آپدیت شود چرا که نویسنده افزونه در این مورد باید افزونه ی خود را با جوملا سازگار کند 3 واکنش ها : sheykhbahayi3، manavistone2 و kasiriesf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 sheykhbahayi3 1 ارسال شده در تیر 98 سلام ممنون از پاسخگویی مداومتون موفق باشید 1 واکنش ها : kasiriesf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام خدمت همه دوستان،مشکلی من بعد از آپدیت جوملا برخوردم این هست که در همه کامپوننتها بطور مثال CSVI Pro یک template تعریف میکنم کوئری سمت Mysql بدرستی اجرا نشده و فیلدهایی مثل id و ... بصورت NULL در دیتابیس ذخیره می شوند
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر