salar14 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من بسته فروشگاهی جومینا را وقتی نصب میکنم در مرحله آخر این ارور را مده Your configuration.php file was not written to disk. You will have to copy the contents of this page's box into the configuration.php file on your site's root manually. You must not seek assistance regarding a non-working site if you have not read and understood the above message. لطفا بفرمیید چه کنم ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام سطح دسترسی فایل هاتون رو بررسی کنید فکر کنم از سطح دسترسی باشه به مقدار فضا هم نگاه کنید ببینید جا دارید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 بخاطر سطح دست رسی هست که فایل کانفیگ درست نمی شه فایل های مورد نظذ در پستی که امیر عیزی داده تو جومینا توجه کن شهریار جون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nariman132 0 ارسال شده در مرداد 90 با سلام من همه چیز و درست انجام دادم. پس از نصب پیغام زیر نمایش داده می شود The configuration file for VirtueMart is missing! It should be here: /administrator/components/com_virtuemart/virtuemart.cfg.php اشکال کار کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حذف و مجدد بعد از اطمینان از دانلود کامل با دقت بیشتری اقدام به نصب مجدد کنید... اگر نتیجه نگرفتید لطفا مشکلتون رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر