daniyal70 0 ارسال شده در آبان 97 با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز من تقریبا 3 روزه که ربات رو نصب کردم همه ی کار ها رو دقیق انجام دادم پیج رو هم متصل کردم فقط یه مشکلی دارم سرعتش خیلی کمه مثلا سرعتش رو گذاشتم 25 در ساعت اما کلا تو این دو روز 180 تا فالوو بیشتر انجام نداده ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizxc 3 ارسال شده در آبان 97 بروز رسانی توکن مشکل رو تقزیبا حل می کنه بعد از یکی دو روز اگر سرعتش کم بود دوباره بروز رسانی رو انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliazad1373 0 ارسال شده در آبان 97 19 ساعت قبل, daniyal70 گفت: با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز من تقریبا 3 روزه که ربات رو نصب کردم همه ی کار ها رو دقیق انجام دادم پیج رو هم متصل کردم فقط یه مشکلی دارم سرعتش خیلی کمه مثلا سرعتش رو گذاشتم 25 در ساعت اما کلا تو این دو روز 180 تا فالوو بیشتر انجام نداده ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر شاید هاستتت مشکل داره ها مطمعن شو کانفینگ هاستتت مناسب و کرون جابش بدون مشکل داره اجرا میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daniyal70 0 ارسال شده در آبان 97 yani on jai ke azash host gereftam irad dare? shoma in moshkelo nadarin? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
daniyal70 0 ارسال شده در آبان 97 11 ساعت قبل, aliazad1373 گفت: شاید هاستتت مشکل داره ها مطمعن شو کانفینگ هاستتت مناسب و کرون جابش بدون مشکل داره اجرا میشه شما خودت این مشکل رو نداری؟ از کجا هاست بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliazad1373 0 ارسال شده در آبان 97 نه این مشکل ندارم به این شکل من روزی 150 تا فالو میکنه بخشی از این که نمیتونه خیلی فالو کنه برمیگرده به خود سرور های اینستا گرام که اجازه نمیدن یک کاربر بیشتر از مثلا 200نفر رو فالو کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
baharhashemi75 0 ارسال شده در مرداد 98 ربات جالبی هست.ولی منم همین مشکل دوستان رو دارم و اینکه سرعتش خیلی پایینه... توو سایت های فالوئر یه ربات اینستا پیدا کردم که خیلی به نظر باحال میاد.. منتظرم یه چند روز از تست رایگانش استفاده کنم بعد دوباره میشه در موردش قضاوت کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر