حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان می خوام به یک موقعیت خاص در قالب بگم تمامی لینک هایی که در تو منتشر می شه رو در صفحه ی جدید باز کن! هر چی می گم نمی فهمه!! چطور باید بگم که بفهمه!؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام شما باید این کار رو از طریق تغییر ساختار لینک های ماِول مورد نظرتون که در این موقعیت قرار میدید انجام دهید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام شما باید این کار رو از طریق تغییر ساختار لینک های ماِول مورد نظرتون که در این موقعیت قرار میدید انجام دهید . یا حق سعید جان رسیدن بخیر بازم برگشتم خونه ی اول! آقا اصل ماجرا این گلوبال نیوزه! بی زحمت بیا به این تاپیک ببینیم چه می شه کرد، اشکال "باز شدن لینک ها در صفحه ی کنونی" برای همه ی کسانی که با گلوبال نیوز سایت خبری اداره می کنن شده یه تابو! بیا ببین می شه حلش کرد یا خیر... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من به تایپیک مورد نظرتون نگاه کردم این مواردی که فرمودید زمان بر هستند ... و من در حال حاضر وقتم خیلی کم هست ./... ولی باید حداقل جواب این تایپیک شما رو بدم وگر نه باز از دستم ناراحت میشید میرید بهم اعتبار منفی میدید اما برای بازشند لینک ها در یک پنجره جدید به این شکل عمل کنید : برید mod_globalnews\helper.php line 362 این کد رو خواهید دید : $lists[$i]->title = ''.htmlspecialchars( $row->title ).''; کد زیز رو با این کد جایگزین کنید : $lists[$i]->title = ''.htmlspecialchars( $row->title ).''; موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقا سعید ممنون می خوام لینک ادامه ی مطلب رو هم _blank کنم. این دو خط رو پیدا کردم که نمی دونم همینه یا نه؟ if ( preg_match("/GN_readmore/", $html) && $link && $rm ) { $gn_readmore = JHTML::_('link', $link, JText::_('Read More...')); ممنون می شم کمک کنید، البته نتونستم کد _blank رو جایگزین کنم. بسته ی دو زبانه ی درست درمونشو + یک صفحه راهنمای آرشیو کدهای HTML برای چینش اجزای خبر آماده کردم. بسته ی خوبی شده فقط معطل این بخشم تا منتشرش کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام کدوم ادامه مطلب منظورتون هست ؟ گلوبال نیوز ؟! × در ضمن target="_blank" جای قرار میگیره که قبل اون href= قرار داشته باشه . سرعی جواب ندی رفتم و جواب مونده برا هفته بعد. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام کدوم ادامه مطلب منظورتون هست ؟ گلوبال نیوز ؟! × در ضمن target="_blank" جای قرار میگیره که قبل اون href= قرار داشته باشه . سرعی جواب ندی رفتم و جواب مونده برا هفته بعد. یا حق بله سعید جان منظورم گلوبال نیوزه، نتونستم لینک ادامه مطلب رو اصلاح کنم. شما هم که رفتی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 90 سلام من چطور ميتونم تنظيم كنم كه تمام لينكهاي اخبر سايت در صفحه جديد باز بشه ؟ ضمنا من با كد نويسي آشنايي ندارم لطفا در تنظيمات جوملا بگيد چكار كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 بايد در ماژول مورد نظر اين تغييرات رو انجام دهيد. در انجمن در اين مورد بحث شده و اگر در جستجو مشاهده نكرديد در تاپيك جديد مطرح كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 90 سلام من چطور ميتونم تنظيم كنم كه تمام لينكهاي اخبر سايت در صفحه جديد باز بشه ؟ ضمنا من با كد نويسي آشنايي ندارم لطفا در تنظيمات جوملا بگيد چكار كنم دوست عزیز در نسخه ی جدید گلوبال نیوز تغییرات لازم + بهینه سازی انجام شده، "پارسا گلوبال نیوز" رو درانجمن جستجو و افزونه ی جدید رو دانلود و نصب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر