hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام برای virtuemart نیاز به دو تا افرونه دارم 1 افزونه ای که وقتی پرداخت انجام شد ایمیلی که در آن کد دانلود وجود دارد را برای خیردار ارسال کند 2 افزونه ای که خریدار کد را در آن وارد کند و نرم افزار مورد نظر را دانلود کند اگر نظری هم در این رابطه دارید بگویید متشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkmazid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان کسی سایت ای سراغ داره که افزونه های virtuemart رو ارایه بده واسه دانلود ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام برای virtuemart نیاز به دو تا افرونه دارم 1 افزونه ای که وقتی پرداخت انجام شد ایمیلی که در آن کد دانلود وجود دارد را برای خیردار ارسال کند 2 افزونه ای که خریدار کد را در آن وارد کند و نرم افزار مورد نظر را دانلود کند اگر نظری هم در این رابطه دارید بگویید متشکر:thankyou: با سلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم این افزونه ها به صورت آماده وجود نداره. سلام دوستان کسی سایت ای سراغ داره که افزونه های virtuemart رو ارایه بده واسه دانلود ؟؟؟ بسته دانلودی از خود سایت اصلی شامل افزونه های اضافی کامپوننت میشه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid64 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من شنیدم که یک افزونه صدور فاکتور برای VM هست که فارسی هم هست دو ستان کسی اگر داره ممنون می شم برای استفاده ما هم قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام ظاهرا جومینا مارکت از چنین سیستمی استفاده کرده (ایمیل و کد) اگر مارا هم راهنمایی کنید متشکر می شویمقسمت download area در virtuemart بوسیله چه افزونه ای درست می شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر