hamedata 3 ارسال شده در مرداد 97 (ویرایش شده) سلام من افزونه های سیستم فروش فایل جومینا 3 رو کامل نصب کردم و پس از تنظیمات اولیه و ساخت منو وارد صفحه نمایش مجموعه ها شدم ولی وقتی روی مجموعه مورد نظر کلیک می کنم ارور های زیر نمایش داده می شود: Warning: require_once(/home/..../public_html/libraries/joomla/document/html/renderer/head.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/.../public_html/templates/industry/error.php on line 40 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/..../public_html/libraries/joomla/document/html/renderer/head.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/.../public_html/templates/industry/error.php on line 40 با جستجو این صفحه را پیدا کردم ولی باز هم جواب نداد و این بار ارور 404 می دهد. اصلا این مسیر libraries/joomla/document/html/renderer/head.php وجود خارجی ندارد!! لطفا راهنمایی کنید بدجوری گیر کردم .... ویرایش شده مرداد 97 توسط hamedata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر