mirmoh3n 0 ارسال شده در مرداد 97 سلام.من دو قالب از همین سایت برای مدیریت جوملا دانلود کردم.نصبشونم کردم. اما نمیدونم از کجا میتونماین قالبرو ویرایش کنم؟ چون در توضیحات این قالب نوشته بود کهمیشه لوپو و رنهاشو تغییر داد از طریق تنظیمات. این دوقالب مدیریت هستن: https://www.joomina.ir/item/915-joomla-administrator-template.html https://www.joomina.ir/item/994-قالب-بخش-مدیریت-vista.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام قسمت افزونه ها/قالب ها/قسمتی که نوشه سایت بکن مدیریت تا قالب هاش بیاد وارد قالب شو وتغییرات بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmoh3n 0 ارسال شده در مرداد 97 2 ساعت قبل, چهارسوق گفت: سلام قسمت افزونه ها/قالب ها/قسمتی که نوشه سایت بکن مدیریت تا قالب هاش بیاد وارد قالب شو وتغییرات بده اصلا قالب مدیریت توی این قسمتی که فرمودید نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام پیش فرض روی سایت شما باید قسمت بالا کنارجستجو سایت بکنی مدیریت تا قالب ها نماش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmoh3n 0 ارسال شده در مرداد 97 2 ساعت قبل, چهارسوق گفت: سلام پیش فرض روی سایت شما باید قسمت بالا کنارجستجو سایت بکنی مدیریت تا قالب ها نماش داده بشه متوجه نشدم. واضح تر بگید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام در تصویر زیرش خط کشیدم 1 واکنش ها : mirmoh3n نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmoh3n 0 ارسال شده در مرداد 97 ممنون.اینکارو کردم وقالب های مدیریت رو نشون داد.اما وقتی روشون کلیک میکنم تنظیمات قالب رو نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام در قسمت استایل ها هستی ؟ ونشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmoh3n 0 ارسال شده در مرداد 97 4 ساعت قبل, چهارسوق گفت: سلام در قسمت استایل ها هستی ؟ ونشون نمیده قالب مدیریت رو که میاره ولی روش کلیک میکنه قسمت تنظیماتش نیست. اصلا این قالب مدیریت تنظیمات داره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر