mona ati 0 ارسال شده در تیر 97 سلام دیروز تو فایل configuration.php یه چیزی رو تغیر دادم ولی بعدش برگردوندم به حالت اول، ولی از اون به بعد نه سایت هایی که روی لوکال ساختم بالا میاد نه phpmyadmin اروری هم که میده به صورت زیر است: Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL. ممنون میشم راهنماییم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hivakish 1 ارسال شده در شهریور 97 دوستان من هم با این مشکل روبرو هستم ممنون میشم راهنماییم کنید. 1 واکنش ها : kasiriesf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghorbanpour 2 ارسال شده در شهریور 97 (ویرایش شده) منم دقیقا همین مشکلو دارم. کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟ لطفا! خرید آرد ویرایش شده شهریور 97 توسط ghorbanpour 1 واکنش ها : kasiriesf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghorbanpour 2 ارسال شده در مهر 97 نقل قول سلام کسی نیست که ما رو راهنمایی کنه؟ قبلا هم درخواست کرده بودم!........ سفارش آرد، خرید آرد 1 واکنش ها : kasiriesf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faaramin 1 ارسال شده در اردیبهشت 98 (ویرایش شده) بر 7/19/2018 at 09:44 , mona ati گفت: طراحی سایت شرکت طراحی سایت کلینیک سلام دیروز تو فایل configuration.php یه چیزی رو تغیر دادم ولی بعدش برگردوندم به حالت اول، ولی از اون به بعد نه سایت هایی که روی لوکال ساختم بالا میاد نه phpmyadmin اروری هم که میده به صورت زیر است: Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL. ممنون میشم راهنماییم کنین سلام همانطور که در پیام خطا مشخص است، به دیتابیس نمیتونه وصل بشه از اینکه نام کاربری و رمزعبور و نام دیتابیس را درست وارد کرده اید اطمینان حاصل کنین و همینطور از نگارش صحیح فایل کانفیگ اطمینان حاصل کنین چون حذف شدن حتی یک کاراکتر یا درج یک کاراکتر اضافه میتونه باعث بروز خطا بشه ویرایش شده اردیبهشت 98 توسط faaramin 1 واکنش ها : kasiriesf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 98 بر 5/5/2019 at 10:34 , faaramin گفت: سلام همانطور که در پیام خطا مشخص است، به دیتابیس نمیتونه وصل بشه از اینکه نام کاربری و رمزعبور و نام دیتابیس را درست وارد کرده اید اطمینان حاصل کنین و همینطور از نگارش صحیح فایل کانفیگ اطمینان حاصل کنین چون حذف شدن حتی یک کاراکتر یا درج یک کاراکتر اضافه میتونه باعث بروز خطا بشه سلام. دوست عزیز تاریخ تاپیک رو نگاه کنید! لطفا به تاپیک های قدیمی پاسخ ندین. 1 واکنش ها : kasiriesf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
baharhashemi75 0 ارسال شده در مرداد 98 مرسییی واقعا... کلی استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر