sarahits 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 فوری فورییییییییییییییییییییییییییییی سلام به همه بچه های گل سایت لطفا به من کمک کنید ممنون میشم من دارم یه سایت راه اندازی میکنم تا دیشب درست بود ولی الان که میخوام سایتم رو ببینم این خطا رو میده : Catchable fatal error: Object of class JException could not be converted to string in C:\wamp2\www\yoursite\components\com_content\views\frontpage\view.html.php on line 157 لطفا اگه کسی میدونه که چطور میشه این مشکل رو حل کرد به من اطلاع بده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 لطفا قوانين انجمن را مطالعه و طبق آن عمل كنيد! به كاربردن اين عنوانين براي مشكلات مجاز نميباشد و تاپيك هاي اينگونه حذف خواهند شد و در صورت تكرار اخطار خواهيد گرفت! براي مشكلات خود عنوان مربوط به مشكل را انتخاب كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarahits 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 لطفا قوانين انجمن را مطالعه و طبق آن عمل كنيد! به كاربردن اين عنوانين براي مشكلات مجاز نميباشد و تاپيك هاي اينگونه حذف خواهند شد و در صورت تكرار اخطار خواهيد گرفت! براي مشكلات خود عنوان مربوط به مشكل را انتخاب كنيد! چشم میشه شما کمکم کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 آخرین افزونه ای که نصب کردین و یا آخرین تغغیراتی که بر روی جوملاتون اعمال کردین ،میدونین چی بود؟؟؟؟؟ اما یه روش ساده تر....از فایل اصلی هسته جوملا کامپوننت کانتت را روی لوکال و مسیر کامپونت کانتت replace کن.... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 یه نکته اول از دیتا بیس بک آپ بگیرید.:sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر