sina_67_85 4 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من میخوا این 2تا مشکلو حل کنم.اما نتونستم :afro: این منو میره زیر متن و میخوام این کادر بزرگ بشه یه اندازه پایینی. که کادر داره این هم لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما با منو سازهای دیگه تست کنید مثل swmenu اگه مشکلتون حل نشد از قالبتون هست که باید درست بشه. در مورد مشکل دومتون هم من متوجه نشدم تفاوتی رو! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در اردیبهشت 90 الان اینطوری هست میخوام اندازش بشه به اندازه اونی که دورش کادر کشیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز شما باید در خط 1519 فایل template.css به جای این کد: .art-postmetadataheader { background-color: #E0E0E0; border-color: #C7C7C7; border-radius: 10px 10px 10px 10px; border-style: solid; border-width: 1px; overflow: hidden; padding: 1px; } این کد رو : .art-postmetadataheader { background-color: #E0E0E0; border-color: #C7C7C7; border-radius: 10px 10px 10px 10px; border-style: solid; border-width: 1px; overflow: hidden; padding: 1px; width: 90px; } وارد کنید تا درست بشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر