alizxc 3 ارسال شده در اسفند 96 سلام دوستان وقتی که ماژول فرم عضویت و ورود تک مرحله ای رو فعال می کنم سایت ارور 500 می ده مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizxc 3 ارسال شده در اسفند 96 افزونه تولید می کنید ولی پاسخ گوی مشکلات نیستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizxc 3 ارسال شده در اسفند 96 مشکل این خطا رو چطور باید حل کرد JHtmlBehavior::mootools not found. 1 واکنش ها : p30yaran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در اسفند 96 سلام افزونه ش قدیمی هست احتمالا فایلهای php ش رو باز کنید اینو پیدا کنید JHTML::_('behavior.mootools'); اینو جایگزینش کنید درست میشه موفق باشید JHtml::_('behavior.framework'); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizxc 3 ارسال شده در اسفند 96 ممنون الان متوجه شدم افزونه مربوط به نسخه 2.5 جوملاست امیدوارم این افزونه برای جوملا 3 هم بروز رسانی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در اسفند 96 بر 3/11/2018 at 14:36 , alizxc گفت: ممنون الان متوجه شدم افزونه مربوط به نسخه 2.5 جوملاست امیدوارم این افزونه برای جوملا 3 هم بروز رسانی بشه سلام چون بیس 2.5 و 3.5 تقریبا یکی هست ، در اکثر افزونه ها مشکلی نخواهید داشت و میتوانید استفاده کنید ولی اکه افزونه ای ب درستی کار نکنه میشه اونو به 3.5 هم تبدیل کرد الان با موردی ک گفتم مشکلتون حل نشد؟انجام دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizxc 3 ارسال شده در اسفند 96 سلام نه کد JHTML::_('behavior.mootools'); رو پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر