sesharifian 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام. خسته نباشید. من فروشگاه جومینا رو نصب کردم. وقتی میخوام مطلب جدیدی رو وارد کنم قسمت ایدیتور یا همون نوار ابزار مطالب غیر فعاله و نمیتونم مطالب رو ویرایش کنم. لطفا راهنماییم کنید که چطوری فعالش کنم. تصویر زیر همون قسمتیه که گفتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkmazid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام لطفا آدرس سایت خودتان را به صورت بدون www وارد نمایید و دوباره وارد شوید . احتمالا جواب خواهید گرفت . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز قبل ارسال پست یکم جستجو کنید زودتر به جواب می رسید چندین بار این مشکل پیش اومده و راهنمایی هایی شده فکر کنم با این پست مشکل شما حل بشه: عدم نمایش ادیتور :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام بر کاربران عزیز جومینا مشکل شما با عوض کردن قالب مدیریت درست میشود سعی قالب پیش فرض جوملا را قرار بدین . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر