teymoorei 1 ارسال شده در آذر 96 سلام دوستان من میخوام RSForm! Pro 1.52.14 رو روی سایتم نصب کنم اما با ارور زیر رو به رو میشم : نقل قول خطا آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد حتی فایل روی هاست مستقیم آپلود کردم و مسیر رو برای نصب دادم اما باز هم ارور میده . ضمنا افزونه رو از سایت معتبر خریداری کردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آذر 96 16 ساعت قبل, teymoorei گفت: سلام دوستان من میخوام RSForm! Pro 1.52.14 رو روی سایتم نصب کنم اما با ارور زیر رو به رو میشم : حتی فایل روی هاست مستقیم آپلود کردم و مسیر رو برای نصب دادم اما باز هم ارور میده . ضمنا افزونه رو از سایت معتبر خریداری کردم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . باتشکر درود با پشتیبانی سایتی که افزونه رو ازش تهیه کردین صحبت کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در آذر 96 خیلی ممنون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر