Recommended Posts

سلام به تمام دوستان و مدیران عزیز

من تا حالا فونت خیلی از سایتارو تغییر دادم اما تو قالب sj_revo گیر کردم هر کاری میکنم تغییر پیدا نمیکنه.

کد زیر رو در قسمت   template-yellow.css قرار دادم.

اگر اشتباهی تو کارم هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

 

@font-face {
    font-family: 'IRANSans-web';
        src: url('IRANSans-web.eot');
 
    src: url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.eot?#iefix') format('eot'),  /* IE6–8 */
url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff2') format('woff2'),  /* Chrome36+, Opera24+*/
url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff') format('woff'),  /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.ttf') format('ttf');  
    font-weight: normal;
}

از این کد استفاده میکنم و از طریق فایرباگ فونت فامیلی هر قسمتی رو IRANSans-web میزارم اعمال نمیشه.

 

ویرایش شده در توسط hassan_shahi

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 11/30/2017 at 09:37 , hassan_shahi گفت:

سلام به تمام دوستان و مدیران عزیز

من تا حالا فونت خیلی از سایتارو تغییر دادم اما تو قالب sj_revo گیر کردم هر کاری میکنم تغییر پیدا نمیکنه.

کد زیر رو در قسمت   template-yellow.css قرار دادم.

اگر اشتباهی تو کارم هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

 

@font-face {
    font-family: 'IRANSans-web';
        src: url('IRANSans-web.eot');
 
    src: url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.eot?#iefix') format('eot'),  /* IE6–8 */
url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff2') format('woff2'),  /* Chrome36+, Opera24+*/
url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff') format('woff'),  /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.ttf') format('ttf');  
    font-weight: normal;
}

از این کد استفاده میکنم و از طریق فایرباگ فونت فامیلی هر قسمتی رو IRANSans-web میزارم اعمال نمیشه.

 

درود

در آدرس دهی نیازی به وارد کردن دامنه سایت نیست از templates به بعد کافی هست. ایده ای به ذهنم نمیرسه اگر آدرس سایتتون رو قرار بدین بهتر میشه راهنمایی کرد.

درپناه حق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
21 ساعت قبل, RezaDindar گفت:

درود

در آدرس دهی نیازی به وارد کردن دامنه سایت نیست از templates به بعد کافی هست. ایده ای به ذهنم نمیرسه اگر آدرس سایتتون رو قرار بدین بهتر میشه راهنمایی کرد.

درپناه حق

 

بفرمایید واقعا کلافه شدم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن آدرس سایت

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 12/2/2017 at 09:38 , hassan_shahi گفت:

 

بفرمایید واقعا کلافه شدم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن آدرس سایت

درود

همچین کدی که در پست اول قرار دادین داخل css قالبتون نیست. برسید داخل تنظیمات قالب یک گزینه ای باید باشه به نام بهینه سازی فایل های css. خاموشش کنید ببینید مشکل حل میشه؟

یاحق

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 12/3/2017 at 21:44 , RezaDindar گفت:

درود

همچین کدی که در پست اول قرار دادین داخل css قالبتون نیست. برسید داخل تنظیمات قالب یک گزینه ای باید باشه به نام بهینه سازی فایل های css. خاموشش کنید ببینید مشکل حل میشه؟

یاحق

خیر مشکل حل نشد.

تو چه فایلی باید قرار بدم این کد رو میشه بگید؟

تو تنظیمات قالب همچین گزینه ای نیست من یه پلاگین بهینه سازی css نصب کردم که غیرفعالش میکنم تا شما بتونید قشنگ بررسی کنید

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

درود
کد زیر رو جایگزین کدی که دادید بکنید مشکل حل خواهد شد.


@font-face {
    font-family: 'IRANSans-web';
    src: url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.eot?#iefix') format('eot'),
    url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff2') format('woff2'),
    url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff') format('woff'),
    url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.ttf') format('ttf');  
    font-weight: normal;
    font-style:normal;
}

body {
    font-family: "IRANSans-web",tahoma,arial !important;
}


ضمنا دقت فرمایید که همواره برای ادرس دهی مستقیم حتما http:// در ابتدا ادرس وجود داشته باشد.موردی که شما در کدتون رعایت نکردید و احتمالا مشکل همین باشد.

ویرایش شده در توسط smah2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم