hassan_shahi 43 ارسال شده در آذر 96 (ویرایش شده) سلام به تمام دوستان و مدیران عزیز من تا حالا فونت خیلی از سایتارو تغییر دادم اما تو قالب sj_revo گیر کردم هر کاری میکنم تغییر پیدا نمیکنه. کد زیر رو در قسمت template-yellow.css قرار دادم. اگر اشتباهی تو کارم هست ممنون میشم راهنمایی کنید. @font-face { font-family: 'IRANSans-web'; src: url('IRANSans-web.eot'); src: url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.eot?#iefix') format('eot'), /* IE6–8 */ url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff2') format('woff2'), /* Chrome36+, Opera24+*/ url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.ttf') format('ttf'); font-weight: normal; } از این کد استفاده میکنم و از طریق فایرباگ فونت فامیلی هر قسمتی رو IRANSans-web میزارم اعمال نمیشه. ویرایش شده آذر 96 توسط hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آذر 96 بر 11/30/2017 at 09:37 , hassan_shahi گفت: سلام به تمام دوستان و مدیران عزیز من تا حالا فونت خیلی از سایتارو تغییر دادم اما تو قالب sj_revo گیر کردم هر کاری میکنم تغییر پیدا نمیکنه. کد زیر رو در قسمت template-yellow.css قرار دادم. اگر اشتباهی تو کارم هست ممنون میشم راهنمایی کنید. @font-face { font-family: 'IRANSans-web'; src: url('IRANSans-web.eot'); src: url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.eot?#iefix') format('eot'), /* IE6–8 */ url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff2') format('woff2'), /* Chrome36+, Opera24+*/ url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('www.site.com/templates/sj_revo/asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.ttf') format('ttf'); font-weight: normal; } از این کد استفاده میکنم و از طریق فایرباگ فونت فامیلی هر قسمتی رو IRANSans-web میزارم اعمال نمیشه. درود در آدرس دهی نیازی به وارد کردن دامنه سایت نیست از templates به بعد کافی هست. ایده ای به ذهنم نمیرسه اگر آدرس سایتتون رو قرار بدین بهتر میشه راهنمایی کرد. درپناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آذر 96 21 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود در آدرس دهی نیازی به وارد کردن دامنه سایت نیست از templates به بعد کافی هست. ایده ای به ذهنم نمیرسه اگر آدرس سایتتون رو قرار بدین بهتر میشه راهنمایی کرد. درپناه حق بفرمایید واقعا کلافه شدم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن آدرس سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آذر 96 بر 12/2/2017 at 09:38 , hassan_shahi گفت: بفرمایید واقعا کلافه شدم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن آدرس سایت درود همچین کدی که در پست اول قرار دادین داخل css قالبتون نیست. برسید داخل تنظیمات قالب یک گزینه ای باید باشه به نام بهینه سازی فایل های css. خاموشش کنید ببینید مشکل حل میشه؟ یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آذر 96 بر 12/3/2017 at 21:44 , RezaDindar گفت: درود همچین کدی که در پست اول قرار دادین داخل css قالبتون نیست. برسید داخل تنظیمات قالب یک گزینه ای باید باشه به نام بهینه سازی فایل های css. خاموشش کنید ببینید مشکل حل میشه؟ یاحق خیر مشکل حل نشد. تو چه فایلی باید قرار بدم این کد رو میشه بگید؟ تو تنظیمات قالب همچین گزینه ای نیست من یه پلاگین بهینه سازی css نصب کردم که غیرفعالش میکنم تا شما بتونید قشنگ بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smah2 8 ارسال شده در آذر 96 (ویرایش شده) درود کد زیر رو جایگزین کدی که دادید بکنید مشکل حل خواهد شد. @font-face { font-family: 'IRANSans-web'; src: url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.eot?#iefix') format('eot'), url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff2') format('woff2'), url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.woff') format('woff'), url('../asset/fonts/awesome/fonts/IRANSans-web.ttf') format('ttf'); font-weight: normal; font-style:normal; } body { font-family: "IRANSans-web",tahoma,arial !important; } ضمنا دقت فرمایید که همواره برای ادرس دهی مستقیم حتما http:// در ابتدا ادرس وجود داشته باشد.موردی که شما در کدتون رعایت نکردید و احتمالا مشکل همین باشد. ویرایش شده آذر 96 توسط smah2 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر