cilek 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان می خوام یه ثبت نام تو سایتم را بندازم که کاربر ها بد وارد کردن اطلاعات و مبلغ ثبت نام یه کد رهگیری در یافت کنند و بعدا با همان کد رهگیری وضعیت ثبت نام خود را پیگیری کنند خواهشن راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exiler 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 من یه همچین سفارشی داشتم ، ابتدا کامپوننت rsform pro (وارز) رو نصب کنید ، بعد باید فیلدی رو که کاربر وارد می کنه با جدول یوزر ها هماهنگ کنید که اطلاعات ثبت شده در فرم ، با فیلد های عضویت یکی شوند، سپس باید با جاوا اسکریپت یه کد رندوم نمایش بده ، بعد این کد رندوم رو به جدول نام کاربری بفرسته. پس از این کار باید تنظیمات جوملا را طوری تغییر دهید که برای ورود ، نیازی به کلمه عبور نباشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 این که خیلی پیچیده شد این واریز آنلاین رو چیکار کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exiler 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 زیاد پیچیده نیست؛ فقط باید کمی با دیتابیس ها بازی کنید؛ در مورد پرداخت آنلاین باید ماژولش واستون نوشته بشه. پیشنهاد می کنم اگر دانش برنامه نویسیتون کامل نیست ؛ به دلیل ریزه کاری های زیادی که داره همچنین امنیت اون؛ سفارش بدید واستون بنویسند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر