hamidjh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من يه افزونه نياز دارم كه بتونه مثل اين سايت مطالب رو نشون بده پايين سايت قسمت معرفي آثار رو ببينيد يه افزونه مثل اين براي جوملا 1.6 وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز شما مطالبی که میخوای رو با عکس در یک بخش یا مجموعه قرار بده و بعد از ماژولهای نمایش خبر همراه با عکس استفاده کن و اون ماژول رو تنظیم کن که مطالب اون بخش یا مجموعه رو نمایش بده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 اگه ميشه لينك دانلود ماژول را بزاريد توي سايت فقط ماژول آخرين اخبار و ماژول نمايش خبر نامه هست ميشه از اينها استفاده كنم اگه نميشه لينك دانلود ماژول رو بزاريد با تشكر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 از افزونه هاي نمايش اخبار و مطالب مانند گلوبال نيوز هم ميتونيد استفاده كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 از افزونه هاي نمايش اخبار و مطالب مانند گلوبال نيوز هم ميتونيد استفاده كنيد. اگه لطف كنيد لينك دانلود رو بزاريد ممنون ميشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 من در جومينا جستجو كردم ولي نديدم و شايد هم باشد ولي كلمه Globalnews را جستجو كنيد در نت يافت ميشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkmazid 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز این رو هم یک نگاه بهش بندازید فکر میکنم کمک اون کنه لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام استارتر تاپیک درخواست چنین افزونه ای رو برای جوملا 1.6 دارند... (ماژول Globalnews هنوز برای جوملا 1.6 ارائه نشده و این ماژول که در جومینا منتشر شده مربوط به جوملا 1.5 هست) به نظرم بهتره در اینجا جستجو کنید... http://extensions.joomla.org موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjh 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من سرچ كردم Globalnews فقط نسخه 1.5 رو ساپورت ميكنه افزونه ديگه اي وجود نداره؟ دوست عزیز این رو هم یک نگاه بهش بندازید فکر میکنم کمک اون کنه لینک اين افزونه توانايي نشان دادن يك مطلب رو داره ولي من ميخوام يه مجموعه مطلب رو توش نمايش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر