k1j 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من با کامپوننت فوکا دانلود روی جوملا 1.5 راحت کار میکردم با ارتقا به جوملا 1.6 نسخه جدید فوکا دانلود هم امد که من ان را نصب کردم ولی مثل اینکه این سایت یعنی فوکا دانلود یادش رفته 2 تا پلاگین مهم رو که به قسمت ویرایشگر جوملا مربوط میشه به جوملا 1.6 ارتقائ بده کار این پلاگین این بود که بعد از نوشتن مطلبی در قسمت مدیریت مطلب زیر ویرایشگر دکمه ای اضاف میشد که با زدن اون میتونستی فایل دانلودی رو به مطلب اضاف کنی کسی میتونه به این پلاگین رو که روی جوملا 1.5 نصب میشد کد نویسی کنه که روی جوملا 1.6 بالا بیاد اخه تمام سایت من فقط به همین پلاگین وابسته است من حاضرم برای این کار پول هم بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من با کامپوننت فوکا دانلود روی جوملا 1.5 راحت کار میکردم با ارتقا به جوملا 1.6 نسخه جدید فوکا دانلود هم امد که من ان را نصب کردم ولی مثل اینکه این سایت یعنی فوکا دانلود یادش رفته 2 تا پلاگین مهم رو که به قسمت ویرایشگر جوملا مربوط میشه به جوملا 1.6 ارتقائ بده کار این پلاگین این بود که بعد از نوشتن مطلبی در قسمت مدیریت مطلب زیر ویرایشگر دکمه ای اضاف میشد که با زدن اون میتونستی فایل دانلودی رو به مطلب اضاف کنی کسی میتونه به این پلاگین رو که روی جوملا 1.5 نصب میشد کد نویسی کنه که روی جوملا 1.6 بالا بیاد اخه تمام سایت من فقط به همین پلاگین وابسته است من حاضرم برای این کار پول هم بدم دوست عزیز هنوز برای ارتقاء 1.5 به 1.6 زود هست! بهتر است فعلا از 1.6 برای ایجاد سایت های جدید بهره ببرید. به هر حال باید برای رفع مشکل و ارتقاء الحاقات منتظر شوید و یا با فوکا مکاتبه و گزارش اشکال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر