fidoman 3 ارسال شده در شهریور 96 سلام من تو قسمت کامپوننت VirtueMart رو داشتم تنظیم میکردم این پیام رو میده vmError: توجه, مسیر ایمن اشتباه میباشد,به دلایل امنیتی مه است که شما پوشه ای را در مسیری ایجاد نمایید که قابل دستیابی بوسیله آدرسی مشخص نباشد پیشنهاد ما به شما /home/....../public_html/vmfiles/ من باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moon 4 ارسال شده در شهریور 96 درود.دوست عزیز اینکارها را به ترتیب و همینطوری که گفتم طی کنید: 1- اول اگر در هاست هستید یک فولدر بنام vmfiles در روت هاست( جایی که public-html هست )میسازید و اگر در لوکال هستید باید در www بسازید 1- منوی کامپوننت ها---> ویرچومارت----> تنطیمات 2- حال تب قالب ها ---> تنظیمات فایل های چند رسانه ای --> مسیر ایمن: دقیقا همان چیزی که بهتون گفته را مینویسید دقت کنید که اسلش ها هم خیلی مهم ند.: /home/******/vmfiles/ یا اگر در لوکال هستید همان ادرسی که بهتون گفته را مینویسد 3- توی هاست باید permission را عدد 755 را برای vmfiles قرار دهید . و اگر در لوکال هستید باید در properties فایل wmfiles تیک readonly را بردارید 2 واکنش ها : gediran و fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 2 ساعت قبل, moon گفت: درود.دوست عزیز اینکارها را به ترتیب و همینطوری که گفتم طی کنید: 1- اول اگر در هاست هستید یک فولدر بنام vmfiles در روت هاست( جایی که public-html هست )میسازید و اگر در لوکال هستید باید در www بسازید 1- منوی کامپوننت ها---> ویرچومارت----> تنطیمات 2- حال تب قالب ها ---> تنظیمات فایل های چند رسانه ای --> مسیر ایمن: دقیقا همان چیزی که بهتون گفته را مینویسید دقت کنید که اسلش ها هم خیلی مهم ند.: /home/******/vmfiles/ یا اگر در لوکال هستید همان ادرسی که بهتون گفته را مینویسد 3- توی هاست باید permission را عدد 755 را برای vmfiles قرار دهید . و اگر در لوکال هستید باید در properties فایل wmfiles تیک readonly را بردارید درود . در تکمیل دوست عزیزمون بگم که حتما بعد از اینکه نام آخرین پوشه رو وارد کردید ؛ باید " / " رو هم بنویسید . موفق و پیروز باشید . یا علی 1 واکنش ها : fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر