samad1361 0 ارسال شده در شهریور 96 با سلام و خسته نباشید من پلاگین پاسارگاد برای j2store را نصب کردم ولی در صفحه پرداخت ارور 500 را نشون میده www.mysitename.com is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 22 ساعت قبل, samad1361 گفت: با سلام و خسته نباشید من پلاگین پاسارگاد برای j2store را نصب کردم ولی در صفحه پرداخت ارور 500 را نشون میده www.mysitename.com is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 لطفا راهنمایی کنید ممنون درود . اگر متصل میشه که نمایش خطا سایتتون رو روی هیچکدام بزارید ولی اگر متصل نمیشه : 1. ممکنه که اطلاعات درگاه رو درست وارد نکرده باشید . 2. شاید شرکت psp مورد نظر درخواست شمارو تایید و فعال نکرده باشه . 3. ممکنه که بعضی از پلاگین های افزونه جی2 رو فعال نکرده و یا نامشون رو تغییر داده باشید . و.... اگر مشکلتون حل نشد دوباره یه کامنت بزارید . موفق و پیروز باشید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر