hamsoo 1 ارسال شده در مرداد 96 سلام.من از قالب اخبار 3 استفاده میکنم. این قالب تنظیمات مخصوص موبایل نداره و من میخوام یا کلا از حالت ریسپانسیو خارجش کنم یا همه ماژولهارو تو موبایل هم نشون بده...کسی هست راهنمایی کنه؟ اگه بشه از حالت ریسپانسیو خارج کرد خیلی بهتر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در مرداد 96 14 ساعت قبل, hamsoo گفت: سلام.من از قالب اخبار 3 استفاده میکنم. این قالب تنظیمات مخصوص موبایل نداره و من میخوام یا کلا از حالت ریسپانسیو خارجش کنم یا همه ماژولهارو تو موبایل هم نشون بده...کسی هست راهنمایی کنه؟ اگه بشه از حالت ریسپانسیو خارج کرد خیلی بهتر میشه درود . یه سر برید تو تنظیمات قالبتون احتمال خیلی قوی اونجا گزینه فعال و غیر فعال کردن حالت ریسپانسیو وجود داره . موفق و پیروز باشید . یا علی 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamsoo 1 ارسال شده در مرداد 96 نه نداره...از مترجمش که سایت جومی هست هم پرسیدم گفتن همچین گزینه ای نداره 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 96 12 ساعت قبل, hamsoo گفت: نه نداره...از مترجمش که سایت جومی هست هم پرسیدم گفتن همچین گزینه ای نداره درود قالب شما ریسپانسیو نیست نسخه ی موبایل داره اگر میخواید همه ی ماژول ها نشون داده باشن باید قالب ریسپانسیو باشه و باید قالبتون باز طراحی بشه یا اینکه قالب دیگه ای رو جایگزینش کنید. البته تا جایی که یادمه نسخه ی موبایل رو در قالب های اسمارت ادانز میشه غیرفعال کرد. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalatik 0 ارسال شده در اسفند 96 معمولا تو تنظیمات قالب حالت ریسپانسیو و غیر ریسپانسیو برای گوشی موبایل هست. اگه پیدا کردید راهشو بنویسید ما هم مطلع بشیم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر