hamsoo 1 ارسال شده در مرداد 96 سلام...من از k2 استفاده میکنم و بطور پیش فرض هر وقت مطلب جدیدی میخوام ثبت کنم تاریخ آغاز و پایان انتشار در همان روز فعاله و فرداش میبینم مطلبم از انتشار خارج شده...بیشتر وقتا هم دستی تاریخ پایان انتشارو پاک میکنم ولی بعضی وقتا بازم از انتشار خارج میشه...راهی هست پایان انتشارو کلا غیر فعال کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در مرداد 96 17 ساعت قبل, hamsoo گفت: سلام...من از k2 استفاده میکنم و بطور پیش فرض هر وقت مطلب جدیدی میخوام ثبت کنم تاریخ آغاز و پایان انتشار در همان روز فعاله و فرداش میبینم مطلبم از انتشار خارج شده...بیشتر وقتا هم دستی تاریخ پایان انتشارو پاک میکنم ولی بعضی وقتا بازم از انتشار خارج میشه...راهی هست پایان انتشارو کلا غیر فعال کرد؟ درود . به طور پیش فرض نباید اینطور باشه ؛ ممکنه که اینا رو از تنظیمان مجموعه و یا تنظیمات سراسری بخونه . اگر مایلید دسترسی بدید تا بررسی کنم . یا علی مدد 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر