رفتن به مطلب
loks

مدیریت رسانه در جوملا

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان من می خوام با یک ماژول نمایش تصاویر تصادفی چند تصویر رو به طور تصادفی در یک موقعیت نمایش بدم اما این ماژوال از من درخواست پوشه تصاویر رو میکنه من در مدیریت چند رسانه ای جوملا ÷وشه رو ایجاد میکنم اما نمی تونم تو پوشه ایجاد شده تصاویر رو آپلود کنم ؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

به انجمن جومینا خوش آمدید

در هاست، در دایرکتوری که جوملا رو نصب کردید هم می تونید یک پوشه ایجاد کنید و تصاویر رو در اون آپلود و آدرس پوشه رو در تنظیمات ماژول مورد نظر درج کنید...

در مورد مدیریت رسانه ها بصورت پیشفرض چنین مشکلی نیست مگر در مدیریت تغییراتی رو اعمال کرده باشید یا اون تصویری که می خواهید آپلود کنید مشکل داشته باشه مثلا از نظر نوع فرمت یا حجم یا ...

موفق باشید

لینک به ارسال

دوست عزیز ممنون من تغیراتی را در فرمت و محدودیت آ÷لود فایل در جوملا اعمال نکرد به هر صورت اگر ÷وشه را در هاست ایجاد کنم چه طوری باید آدرسش رو به ماژوال بدم؟

لینک به ارسال

عجیبه! در تنظیمات کلی هم تغییراتی ندادید؟

حالا این کار رو هم بکنند بد نیست:

در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید:

Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده

Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی

Global Check-in <-> بررسی سراسری

به هر حال اگر خواستید پوشه در هاست ایجاد و آدرس رو به افزونه مورد نظر (معمولا پلاگینه) بعنوان مثال بصورت زیر می شه:

به فرض اینکه پوشه ای با نام مثلا m در مسیر دایرکتوری که جوملاتون نصبه ایجاد می کنید مثلا:

images/stories

حالا مسیری که در تنظیمات افزونه باید وارد کنید به این صورت هست:

images/stories/m/

البته معمولا افزونه مورد نظر مسیری رو هم بصورت پیشفرض باید نوشته باشه ولی اگر نبود می تونید همونطور که عرض کردم عمل کنید...

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...