loks 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من می خوام با یک ماژول نمایش تصاویر تصادفی چند تصویر رو به طور تصادفی در یک موقعیت نمایش بدم اما این ماژوال از من درخواست پوشه تصاویر رو میکنه من در مدیریت چند رسانه ای جوملا ÷وشه رو ایجاد میکنم اما نمی تونم تو پوشه ایجاد شده تصاویر رو آپلود کنم ؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در هاست، در دایرکتوری که جوملا رو نصب کردید هم می تونید یک پوشه ایجاد کنید و تصاویر رو در اون آپلود و آدرس پوشه رو در تنظیمات ماژول مورد نظر درج کنید... در مورد مدیریت رسانه ها بصورت پیشفرض چنین مشکلی نیست مگر در مدیریت تغییراتی رو اعمال کرده باشید یا اون تصویری که می خواهید آپلود کنید مشکل داشته باشه مثلا از نظر نوع فرمت یا حجم یا ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز ممنون من تغیراتی را در فرمت و محدودیت آ÷لود فایل در جوملا اعمال نکرد به هر صورت اگر ÷وشه را در هاست ایجاد کنم چه طوری باید آدرسش رو به ماژوال بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 عجیبه! در تنظیمات کلی هم تغییراتی ندادید؟ حالا این کار رو هم بکنند بد نیست: در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری به هر حال اگر خواستید پوشه در هاست ایجاد و آدرس رو به افزونه مورد نظر (معمولا پلاگینه) بعنوان مثال بصورت زیر می شه: به فرض اینکه پوشه ای با نام مثلا m در مسیر دایرکتوری که جوملاتون نصبه ایجاد می کنید مثلا: images/stories حالا مسیری که در تنظیمات افزونه باید وارد کنید به این صورت هست: images/stories/m/ البته معمولا افزونه مورد نظر مسیری رو هم بصورت پیشفرض باید نوشته باشه ولی اگر نبود می تونید همونطور که عرض کردم عمل کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر