sorina_1100 6 ارسال شده در مرداد 96 سلام خسته نباشین تو جوم شاپینگ برای هر محصول میشه یه عکس ابتدایی گذاشت ، یه توضیحات ابتدایی ، یه قیمت و دو تا دکمه خرید و توضیحات تو صفحه محصول اگه وارید بشی میشه تعداد هم انتخاب کرد برای محصول راهی هست که بشه تو همون صفحه اولیه هم تعداد انتخاب کرد؟ سایتم : http://hotel-shop.ir/محصولات/خمیردندان میخوام تو همین صفحه بتونن تعداد انتخاب کنن برای خرید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 96 سلام صفحه اول سایت اگر منظورت هست باید قالب این قابلیت داشته باشه واگرنداره باید کد نویسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 96 البته به نظر من زیاد مهم نیست خریدار دکمه خرید بزنه میره به سبد خرید که میتونه تعداد تعین کنه واگر بره محصول ببینه انجام این قابلیت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorina_1100 6 ارسال شده در مرداد 96 بر 8/17/2017 at 23:35 , چهارسوق گفت: البته به نظر من زیاد مهم نیست خریدار دکمه خرید بزنه میره به سبد خرید که میتونه تعداد تعین کنه واگر بره محصول ببینه انجام این قابلیت هست هنوزم دنبال راه حلش هستم اما هنوز به نتیجه نرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorina_1100 6 ارسال شده در مرداد 96 بر 8/17/2017 at 23:31 , چهارسوق گفت: سلام صفحه اول سایت اگر منظورت هست باید قالب این قابلیت داشته باشه واگرنداره باید کد نویسی بشه باید افزونه جوم شاپینگ این قابلیت رو پیدا کنه دنبال کد هستم براش ببینم کسی همچین کاری کرده یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 96 مربوط به جوم شاپینگ نیست باید داخل ماژول های قالب که محصولات به نمایش در میارند باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sorina_1100 6 ارسال شده در مرداد 96 14 ساعت قبل, چهارسوق گفت: مربوط به جوم شاپینگ نیست باید داخل ماژول های قالب که محصولات به نمایش در میارند باشد ماژول نیست از طریق منو داره نمایش میده من هرچی میگردم دنبال افزونه ای که اینکار رو بکنه به نتیجه نمیرسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 96 دربعضی قالب ها این قابلیت هست دیدم اونهایی که وقتی موس میره رومحصول نوشته نمایس سریع ایکنش چشم است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر