رفتن به مطلب
mahdikp

هم پیشنهاد و هم مشکل در سایتتون

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان عزیز

نمیدونم شما خودتان به این مشکل پی بردید با خیر؟!!!

وقتی داخل گوگل مینویسی site:joomina.ir و بعد متنی که میخوایم رو داخلش مینویسیم پیدا میکنه ، ولی وقتی میخواد باز کنه این ارور رو میده:

Not Found The requested URL /home/joomina/public_html/forum/joomina.ir/skijhkf/php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

خوب حالا چرا این ارور را میده ، چون این آدرس رو بازمیکنه!!!!!::::::

http://forum.joomina.ir/home/joomina/public_html/forum/joomina.ir/skijhkf/php?tid=1512&action=lastpost

:::::::::

ببینید چه مشکلی داره و آن را اصلاح کنید.

اما مبحث پیشنهاد اینه که در انجمن جومینا گستردگی پرسش و مطرح کردن مسئله کمه !!!!مثلا من سوال دارم مربوط به هاست (مثال میزنم) ، خب حالا باید این سوال را درکجا بنویسم!!!!!!؟؟؟؟

پس گستردگی انجمن رو زیادتر کنید فقط حواستان باشد که مباحث در مورد سایت باشه تا از مسیرش خارج نشه و بتونه افراد بیشتری نسبت به خودش جذب کنه.

امیدوارم همیشه موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من هم بررسی کردم دیدم این مشکل هست.

دقت کردم به لینک ها این جوری بود

www.joomina.ir/forum/thread-3377.html

و تعجب کردم چرا اینجوریه، شاید مشکل از همین جاست. یعنی انجمن داخل پوشه اصلی سایت قرار داره؟

به نظرم باید به خاطر subdomain به پوشه جدا داشته باشه.

لینک به ارسال

سلام

وقتی از داخل ایمیل های ارسالی انجمن هم، روی لینک ها کلیک میکنی، همین طور خطا میده. باید حتما آدرس رو کپی کنی تو نوار آدرس مرورگر.

لینک به ارسال

سلام

آقا واسه من علاوه بر این ها

در وبگذر وقتی آمار ورودی ثبت میشه ، روی اونایی که از انجمن جومینا اومدن ، کلیک میکنم همین مورد پیش میاد:huh:

مجبورم اون 4 رقم اخرش رو کپی کنم در آدرس های دیگه جایگذین کنم :cool:

:1::thankyou:

لینک به ارسال

این مشکل نیز در لینک دادن به انجمن نیز هست

softarchive1.ir/shop

رو ببنید عکس خیره لینک نمی کنه به انجمن و ارور می ده البته فکر کردم از خودم چون بعد از انتقالات فکر کنم یک بار کلا همه جیز رو نصب کردم:D

شایدم بخاطر امنیتی هست که آقای تهرانی خودش رو انجمن و سایت انجام داده باعث این مشکلات شده

امید وارم زود تر درست بشه

و آقای تهرانی از کلاس ها برگردند یه 2 تا افزونه بزنند دلمون تنگ شد:D

شهریار جون:thankyou::thankyou:

لینک به ارسال

این مشکل نیز در لینک دادن به انجمن نیز هست

softarchive1.ir/shop

رو ببنید عکس خیره لینک نمی کنه به انجمن و ارور می ده البته فکر کردم از خودم چون بعد از انتقالات فکر کنم یک بار کلا همه جیز رو نصب کردم:D

شایدم بخاطر امنیتی هست که آقای تهرانی خودش رو انجمن و سایت انجام داده باعث این مشکلات شده

امید وارم زود تر درست بشه

و آقای تهرانی از کلاس ها برگردند یه 2 تا افزونه بزنند دلمون تنگ شد:D

شهریار جون:thankyou::thankyou:

سلام به دوستان .

و مخصوصا شهریار جون

شهریار جون شما چرا منتظر اقای تهرانی هستی شما که یلی هستی تو جوملا و جومینا یه چند تا شما بزنید ما هم استفاده کنیم

آقای تهرانی از کلاس ها برگردند کلی خسته می شن تاخستگی شون در بیاد طول می کشه شما دست به کار شو ما هم می یایم.

:D

:P

:1:

لینک به ارسال

درود

نه عزیز شما لطف داری آخه هرچی داریم وارز هست:D

به زودی هم یک سوپرایز دارم که آقای تهرانی بیاد می دم بهشون برای همه انتشار بده خوشتون می یاد ازش:D

راستی

click2ir عزیز منتظر آموزش های بعدیتون هستیم تا کمی بیشتر یاد بگیرم از نت

شهریار جون

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...