mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 96 با سلام خدمت دوستان عزیز ببخشید شاید جاش نباشه اینجا سوال مطرح بشه ولی میخوام شروع بع یادگیری برنامه نویسی کنم بین دو زبان MVC و PHP گیر کردم کدوم رو شروع کنم دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه و سوال بعدیم اینه که آیا می شه PHP رو به SQL Server متصل کرد یا حتما و فقط به MySql وصل میشه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 96 18 ساعت قبل, mohsen kian گفت: با سلام خدمت دوستان عزیز ببخشید شاید جاش نباشه اینجا سوال مطرح بشه ولی میخوام شروع بع یادگیری برنامه نویسی کنم بین دو زبان MVC و PHP گیر کردم کدوم رو شروع کنم دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه و سوال بعدیم اینه که آیا می شه PHP رو به SQL Server متصل کرد یا حتما و فقط به MySql وصل میشه؟ با تشکر درود MVC زبان نیست! یک استاندارد هست. پی اچ پی به مای اس کیوال متصل میشه و sql server البته از نوع مایکروسافتش در زبان c# استفاده میشه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در تیر 96 سلام همانگونه که دوست عزیز جناب دیندار فرمودند mvc یک فریمورک برنامه نویسی است در مورد sql server باید بگم خیر برای php قابل استفاده نیست 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 96 ممنونم از دوستان ولی خیلی از سایت هی شرکتی دیدم که به Sql Server متصل میشه و اطلاعات رو از اونجا میخونه چطوری میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 96 1 ساعت قبل, mohsen kian گفت: ممنونم از دوستان ولی خیلی از سایت هی شرکتی دیدم که به Sql Server متصل میشه و اطلاعات رو از اونجا میخونه چطوری میشه؟ درود ببینید این sql server که میگید بنظرم یکم ناقصه... و فکر میکنم همون my sql هست این چیزی که میگید... درکل پی اچ پی با مای اس کیوال کار میکنه cms ها هم همینطور. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر