kaveh.yzd 0 ارسال شده در تیر 96 سلام من قالب shoppy store رو دانلود کردم و نصب کردم ولی یک مشکل دارم باهاش اونم اینکه این قالب دو زبانه است و زبان انگلیسی و عربی داره من میخوام این زبان هارو حذف کنم و فقط فارسی باشه ولی وقتی زبان عربی رو به فارسی تغییر میدم یا زبان عربی رو غیر فعال میکنم و میخوام از زبان فارسی استفاده کنم کل سایت به هم میریزه و هیچ کدوم از ماژول هارو دیگه نشون نمیده حتی وقتی توی قسمت تنظیمات ماژول به زبان فارسی ماژول رو تغییر میدم باز هم نشون نمیده لطفا بنده رو راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 96 6 ساعت قبل, kaveh.yzd گفت: سلام من قالب shoppy store رو دانلود کردم و نصب کردم ولی یک مشکل دارم باهاش اونم اینکه این قالب دو زبانه است و زبان انگلیسی و عربی داره من میخوام این زبان هارو حذف کنم و فقط فارسی باشه ولی وقتی زبان عربی رو به فارسی تغییر میدم یا زبان عربی رو غیر فعال میکنم و میخوام از زبان فارسی استفاده کنم کل سایت به هم میریزه و هیچ کدوم از ماژول هارو دیگه نشون نمیده حتی وقتی توی قسمت تنظیمات ماژول به زبان فارسی ماژول رو تغییر میدم باز هم نشون نمیده لطفا بنده رو راهنمایی کنید با تشکر درود یا باید بذارید روی همون عربی بمونه و یا کاملا تمام منو ها و ماژول ها رو زبانشون رو به فارسی تغییر بدین تا درست کار کنه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidaneh 0 ارسال شده در آبان 96 سلام منم این قالب shoppy store رو نصب کردم و با همین مشکل برخورد کردم .زبان فارسی رو اضافه کردم و زبان تمام منوها رو به فارسی تغییر دادم . منوهایی که با زبان انگلیسی بود را کاملا پاک کردم . حالا تو خود کامپوننت ویرچومارت هم زبان رو فارسی انتخاب می کنم اما چون زبانها را حذف نکردم با خطای زیر در ویرچومارت مواجه شدم . 3 vmdebug 3 Languages, default shoplanguage (VmConfig::$jDefLang): fa_ir fa-IR Fallback language (VmConfig::$defaultLang): fa_ir Selected VM language (VmConfig::$vmlang): en_gb en-GB SEF: en لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 96 از قسمت ابزار دوباره سازی دیتا بیس را بزنید که برای زبان فارسی هم برای ویرچومارت بسازد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر