mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام با این کامپوننت می تونین یک صندوق دریافت انتقادات و پیشنهادات در سایتتون راه اندازی کنین. کارکرد افزونه خیلی راحته. یه فرم که کاربران از طریق اون می تونن نظر خودشون رو ارسال کنن و این نظرات ارسالی از بخش مدیریت سایت، مدیریت میشن (حذف، ویرایش، رد یا پذیرفتن و انتشار و ...). تنظیمات افزونه هم ساده است و نیاز به توضیح خاصی نداره. اما با این که در ظاهر کامپوننت ساده ایه، پارسی سازیش خیلی طول کشید و کار برد. چون لغات و عبارات قابل ترجمه تو 16 فایل php، xml و ini پراکنده بودن!!! (نمی دونم چرا مثل سایر افزونه ها، همه عبارات رو توی یه فایل زبان نیاوردن؟!). در ضمن، css بخش کاربری و مدیریت افزونه هم بهینه سازی شده. همراه کامپوننت، دو تا ماژول هم هست برای نمایش تصادفی نظرات تو سایت و نمایش نظرات بصورت اسکرولی. نکته ای که در مورد ماژول ها وجود داره اینه که وقتی کامپوننت پارسی میشه، با کامپوننت پارسی شده هماهنگ نمیشه و error میده که برطرف کردن این خطا، یه قلق خاصی داره!!! اگه نسخه ی قبلی رو که joomla.ir فارسی کرده بود، دیده باشین، ماژول هاش به هیچ وجه با کامپوننت پارسی شده کار نمی کرد و همش پیغام میداد که کامپوننت نصب نیست که خوب تو این نسخه، من مشکل رو حل کردم (با همون قلق کوچیک!). بسیار خوب، این افزونه جالب و کاربردی خدمت شما: نسخه اصلی از سایت سازنده: http://www.rswebsols.com/downloads/rsmonials دمو: http://www.rswebsols.com/demo/rsmonials نسخه پارسی شده از سرور http://localhostr.com/ : http://localhostr.com/file/ogaI3Pj/RS-Mo...0First.zip 1 واکنش ها : Derakhshani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 خیلی ممنون بابت معرفی این افزونه با ارزش و فارسی سازیش:thankyou: اینم لینک همون فایل روی سرور جومینا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13040198351.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 مجتبی جان، ممنون اشکال یونیکد داره، هم در مدیریت هم در کاربری. چک کن [/align][align=CENTER] [/align][align=CENTER] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز فکر میکنم مشکل از دیتابیس شماست. من تست کردم، هیچ مشکلی وجود نداره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام در ابتدا از زحمات شما تشکر می کنم سوال من این است که اضافه کردن فیلد به فیلدهای موجود امکان پذیر است یا خیر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام تو مدیریت کامپوننت امکان ایجاد فیلد سفارشی وجود نداره. احتمالا بشه با دست بردن تو فایل ها، این کارو کرد. ولی نباید کار ساده ای باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 با تشكر.واقعا بنده خيلي وقت بود دنبال يه همچين افزونه اي بود .بسيار عالي.فقط ميخواستم ببينم اين لينك كپي رايتش در كجا قرار داره؟هر چي گشتم پيدا نكردم كه لينكش رو فقط بردارم.با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 با سلام من کامپوننت رو نصب کردم.نمیدونم چه جوری باهاش کار کنم.یعتی واسه یک پستم میخام ارسال نظر بزارم چکار باید کنمببخشید مشکلم حل شد ولی من یه کامپوننت می خواستم که برای هر پست یک فرمی باشه تا نظرشون را راجع به همون پست بگن میشه راهنمایی کنید؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز، این کامپوننت برای ارسال نظرات، انتقادات و پیشنهادات به سایته. برای یه پست یا مطلب خاص به کار نمیره. برای این کار می تونین از کامپوننت های نظردهی به مطالب استفاده کنین که تعدادشون کم هم نیست. یکی از بهترین هاش کامپوننت jcomments هست که تو خود جومینا می تونین پیداش کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
picaso2000 1 ارسال شده در خرداد 90 کامپوننت jcomments را نصب کردم ولی عکس کد امنیتی رو نمایش نمی ده مرسی از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 90 کامپوننت jcomments را نصب کردم ولی عکس کد امنیتی رو نمایش نمی ده مرسی از راهنماییتون با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا با ادمین سرورتون تماس بگیرید ببینید GD در سورتون فعال هست یا خیر... (دقت داشته باشید که اگر gd فعال نباشه به همین علت هست که تصویر کد امنیتی رو نمی بینید!) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در مرداد 90 با سلام خیلی عالی بود ممنونم. با موفقیت هم نصب شد فقط چطور گزینه ش روی صفحه اصلی سایت میاد. هر کاری کردم نتونستم بیارمش. ممنون میشم زودتر کمک کنید. مرسی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز شما باید برای اون لینک درست کنید در منوی اصلی کافیه برید به مدیریت منوی و جدید کلیک کنید و بعد در صفحه بعدی کامپوننت رو انتخاب کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
limanwebdesign 0 ارسال شده در آذر 90 سلام ببخشید چطور میشه این ضروری بودن ایمیل توی این کامپوننت رو برداشت و اختیاری کرد. ممنون میشم از دوستان جوملایی عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام اگر همچین امکانی در این افزونه موجود باشه شما باید در تنظیمات این افزونه جستجو کنید و مورد مورد نظر رو جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
limanwebdesign 0 ارسال شده در آذر 90 سلام اگر همچین امکانی در این افزونه موجود باشه شما باید در تنظیمات این افزونه جستجو کنید و مورد مورد نظر رو جستجو کنید این افزونه این امکان رو نداره اگه میشه راهنمایی بفرمایید از طریق فایلهای اصلی انجام بدم خیلی حیاتیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
limanwebdesign 0 ارسال شده در آذر 90 مشکل در کامپوننت : سلام ببخشید چطور میشه این ضروری بودن ایمیل توی این کامپوننت رو برداشت و اختیاری کرد. ممنون میشم از دوستان جوملایی عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 سلام ممنون بابت این افزونه :thankyou: من این افزونه رو در هاست نصب کردم اما وقتی دکمه ارسال رو میزنم به صفحه اصلی سایت منتقل میشم و نظر هم ثبت نمیشه!!! جالب اینجاست که در لوکال این افزونه به خوبی کار میکنه<==== میشه بگین مشکل از کجاست؟؟؟؟! افزونه jcomment هم روی سایت من کار نمیکنه و نظرات ارسال نمیشن!!!!!!!!!!!!!!!!! چه مشکلی هست که این افزونه های نظرات با من لج دارن؟ پلاگین jhackguard هم فعال هست اما با غیر فعال کردن اون هم باز این مشکلات پابرجاست بازم ممنون از همــــــــــه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز ابتدا قبل از ارسال پست جستجو کنید در باره این مشکل بارها در انجمن بحث شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 سلام درسته اما من تمام راه هایی که تو انجمن پیدا کردم رو امتحان کردم ولی مشکلم حل نشد اگه کسی راه حل رو میدونه ما رو بی نصیب نذاره... ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
danial1555 0 ارسال شده در خرداد 91 baba chetor tarjome kardi k hamash alamate soale....utf 8 kojas pas?! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 خیلیعالیه من حدود دو ماه دارم دنباله فارسیش میگردم چند بار هم میخواستم فارسی کنم که نشد و شما زحمتشو کشیدین ممنون:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان منم این کامپوننت را نصب کردم. اون قسمت کپی رایت را میشه از فایل rsmonialsو خطوط 286تا 288برداشت. مشکل من اینکه وقتی نظر فرستاده شده چطوری تایید و نمایش داده میشه.در قسمت تنظیمات باید نام مدیر را چی بدم تا مدیرم بتونه اونا را تایید بکنه.من اصلا گزینه ای برای تایید نطر در قسمت نظرات ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر