aliziaye 2 ارسال شده در تیر 96 با سلام این افزونه رو از همین سایت دانلود کردم ادرس هم مشخص کردم ولی وقتی سایتم رو باز میکنم به جای نشون دادن محل روی نقشه مینویسه (وای مشکل پیش اومد) لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم 1 واکنش ها : ex_man99 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 24 minutes قبل , aliziaye گفت: با سلام این افزونه رو از همین سایت دانلود کردم ادرس هم مشخص کردم ولی وقتی سایتم رو باز میکنم به جای نشون دادن محل روی نقشه مینویسه (وای مشکل پیش اومد) لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم درود . قبلا یه تاپیک در همین رابطه ایجاد شده بود. یه جستوجو کنید . موفق باشید . یا علی 2 واکنش ها : ex_man99 و MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در تیر 96 1 ساعت پیش, gediran گفت: درود . قبلا یه تاپیک در همین رابطه ایجاد شده بود. یه جستوجو کنید . موفق باشید . یا علی درود در تکمیل حرف gediran باید بگم این پست از تاپیک زیر رو میتونید برسی کنید: یاحق 2 واکنش ها : gediran و ex_man99 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliziaye 2 ارسال شده در تیر 96 ممنون 1 واکنش ها : ex_man99 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در تیر 96 بر ۱۳۹۶/۴/۱۷ ه.ش. at 12:07 , aliziaye گفت: ممنون درود . لطفا برای تشکر از دکمه " پسندیدن " استفاده کنید و اسپم ارسال نکنید . یا علی مدد 1 واکنش ها : ex_man99 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر