Morteza63 2 ارسال شده در خرداد 96 درود به همه دوستان دوستان ، افزونه ( کامپوننت و ماژولی ) که در هنگام ثبت نام کاربر بتونه علاوه بر اطلاعات شخصی ، تصاویر نمونه کار خودش رو قرار بده تا دیگر اعضا بتونند عکس ها رو مشاهده کنند وجود داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در خرداد 96 8 ساعت قبل, Morteza63 گفت: درود به همه دوستان دوستان ، افزونه ( کامپوننت و ماژولی ) که در هنگام ثبت نام کاربر بتونه علاوه بر اطلاعات شخصی ، تصاویر نمونه کار خودش رو قرار بده تا دیگر اعضا بتونند عکس ها رو مشاهده کنند وجود داره ؟ درود یا باید از افزونه هایی مثل easy profile استفاده کنید یا افزونه هایی که شبکه ی اجتماعی ایجاد میکنند مثل easy social یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Morteza63 2 ارسال شده در خرداد 96 11 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود یا باید از افزونه هایی مثل easy profile استفاده کنید یا افزونه هایی که شبکه ی اجتماعی ایجاد میکنند مثل easy social یاحق خیلی ممنون ، easy profile خیلی امکانات نداره ، social رو هم باید نصب کنم ببینم چه امکاناتی داره ، سپاس از بابت راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Morteza63 2 ارسال شده در خرداد 96 بنده easy social رو نصب کردم ، امکانات خیلی زیادی داره ، مثل ف-ی-س ب-و-ک هستش ، فقط به زبان فارسی این کامپوننت هم هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Morteza63 2 ارسال شده در خرداد 96 27 minutes قبل , Morteza63 گفت: بنده easy social رو نصب کردم ، امکانات خیلی زیادی داره ، مثل ف-ی-س ب-و-ک هستش ، فقط به زبان فارسی این کامپوننت هم هست ؟ جستجو کردم ، به زبان فارسی هم در جومینا مارکت موجود هستش. سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر