iman iman 97 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام و احترام من قصد دارم به کاربران سایتم اجازه ارسال مطلب بدون نیاز به ثبت نام رو بدم البته در جوملا 1.6 که به سادگی موفق شدم ولی در جوملا 1.5 چنین گزینه ای رو پیدا نکردم. لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام و احترام من قصد دارم به کاربران سایتم اجازه ارسال مطلب بدون نیاز به ثبت نام رو بدم البته در جوملا 1.6 که به سادگی موفق شدم ولی در جوملا 1.5 چنین گزینه ای رو پیدا نکردم. لطفا کمک کنید جوملا 1.5 چنین امکانی رو نداره، تنها نویسندگان قادر به ارسال مطلب هستند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوباره من موفق شدم در جوملا 1.6 همه کاربران معمولی سایت رو که حتی ثبت نام هم نکرده اند قابلیت نویسنده تعریف کنم یعنی هر بازدیدکننده ای قایلیت ارسال مطلب داشته باشه بدون اینکه ثبت نام کرده باشه که بعداً مدیریت سایت بتونه مطالب دریافتی کاربران رو بررسی کنه و مطالب مفید رو منتشر کنه. سوال من اینه: در جوملا 1.5 چطوری می شه این کار رو کرد ؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام متاسفانه در جوملا 1.5 این امکان نیست تا کاربر میهمان ایجاد کنید! یک راه دیگه هم استفاده از الحاقات سطوح دسترسی هست که البته بنده تست نکردم که توسط این دست الحاقات شما می تونید به این منظورتون برسید یا خیر... (باید نصب و بررسی کنید) http://www.joomina.ir/%D8%B3%D8%B7%D8%AD-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%B3%D8%B7%D8%AD-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C قبل از کار با این افزونه یک بک آپ کامل از پوشه ها و فایلهای جوملا و دیتابیستون بگیرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در اردیبهشت 90 از کامپوننت سطح دست رسی استفاده کنید و یک وبلاگ ساز جومینا رو هم تست کنید این دوتارو ببنید می تونید ست کنید فکر کنم بشه در پیغام خصوصی که دادید می خواستم بگم که برای شما غیر فعال بود موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز سلام همونطور که دوستان گفتن، تو جوملا 1.5 این امکان وجود نداره و افزونه ای هم برای این کار پیدا نکردم. خودم یه مدت خیلی دنبالش بودم. ولی چیزی پیدا نکردم. البته با افزونه های سطح دسترسی میشه یه کارایی کرد. ولی با اون ها هم به کاربران عادی نمیشه اجازه ارسال مطلب داد. فقط میشه به کابران ثبت شده این امکان رو داد. در ضمن پیام خصوصی می فرستین، لطفا دریافت پیامتون رو فعال کنین تا بتونم بهتون پاسخ بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز باید در هسته دستکاری کنید که امکان ویرایش حذف گردد باید مقداری کدهای هسته تغییر کند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر