Morteza63 2 ارسال شده در خرداد 96 سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز دوستان نام ماژولی که امکان ارسال فایل ( عکس یا نمونه کار و ... ) از سوی کاربر رو داره چی هست ؟ یعنی میخوام کاربر سایت عکسها و نمونه کار خودش رو داخل سایت برای من بتونه ضمیمه و ارسال کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در خرداد 96 1 ساعت قبل, Morteza63 گفت: سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز دوستان نام ماژولی که امکان ارسال فایل ( عکس یا نمونه کار و ... ) از سوی کاربر رو داره چی هست ؟ یعنی میخوام کاربر سایت عکسها و نمونه کار خودش رو داخل سایت برای من بتونه ضمیمه و ارسال کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید درود یعنی فقط برای شما ارسال بشه یا داخل سایت نمایش داده بشه؟ یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Morteza63 2 ارسال شده در خرداد 96 هر دو حالتش وجود داره ؟ البته بیشتر مد نظرم هست که ابتدا برای من ارسال بشه و بعد از بازبینی به نمایش گذاشته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Morteza63 2 ارسال شده در خرداد 96 (ویرایش شده) مثل این حالت ( بیشتر برای ارسال عکس از جانب کاربر میخواستم ) ویرایش شده خرداد 96 توسط Morteza63 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر