sarabahal65 2 ارسال شده در خرداد 96 سلام دوستان کامپوننت sh404sef روی سایتم نصب کردم حالا توضیحات متایی ک روی سایتم تعریف کردم دیگه به عنوان توضیحات سایت نمایش نمیده (وقتی ک لینک سایت رو برای کسی ارسال میکنم زیر لینک توضیحات متا نمیاد) کسی میدونه باید چکار کنم تا درست بشه قبلا درست بود ,مثلا لینک سایت رو ک توی تلگرام برای کسی ارسال میکردم زیرش توضیحات سایت میومد ولی الان نمیاد ورژن جوملا 3.7.2 ورژن کامپوننت 4.8.2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در خرداد 96 7 ساعت قبل, sarabahal65 گفت: سلام دوستان کامپوننت sh404sef روی سایتم نصب کردم حالا توضیحات متایی ک روی سایتم تعریف کردم دیگه به عنوان توضیحات سایت نمایش نمیده (وقتی ک لینک سایت رو برای کسی ارسال میکنم زیر لینک توضیحات متا نمیاد) کسی میدونه باید چکار کنم تا درست بشه قبلا درست بود ,مثلا لینک سایت رو ک توی تلگرام برای کسی ارسال میکردم زیرش توضیحات سایت میومد ولی الان نمیاد ورژن جوملا 3.7.2 ورژن کامپوننت 4.8.2 درود داخل بخش مدیریت لینک ها که برید یه گزینه هست به نام تنظیمات صفحه ی اصلی از داخلش میتونید توضیحات متا رو وارد کنید. (ممکنه اسم گزینه ها کمی متفاوت باشه) یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarabahal65 2 ارسال شده در خرداد 96 ممنون پیدا کردم جاشو و اطلاعات رو وارد کردم ولی متاسفانه بازم نشون نمیده!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر