sajadzangene 3 ارسال شده در خرداد 96 سلام آیا میشه این افزونه را برای تمام بازدید کنندگان سایت نمایش داد؟ چطوری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در خرداد 96 درود.مهندس دسترسی رو روی مهمان یا guest بزارید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadzangene 3 ارسال شده در خرداد 96 قربان این خودش روی public هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در خرداد 96 مهندس اگر با لاگین کاربر هم نمایش نمیده مرور گرتو عوض کن یا تنظیماتش رو فعال کن و اگر برای اون نمایش میده کش رو پاکسازی و یه چک واصلاح جداول بزن.ببین حل میشه یا نه.من خودم این مشکلو داشتم و حلشد ولی یه مدت بعد در وارد شدن به کنترل پنل جوملا به مشکل برخوردم. موفق باشید.یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadzangene 3 ارسال شده در خرداد 96 با لاگین نمایش داده میشه اما من میخوام برای تمام بازدید کنندگان نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در خرداد 96 5 ساعت قبل, sajadzangene گفت: با لاگین نمایش داده میشه اما من میخوام برای تمام بازدید کنندگان نمایش داده بشه درود این پلاگین بدین صورت طراحی شده که با لاگین پیام رو نمایش بده اما اگر هدفتون چیز دیگه ای هست با سامانه sos110.ir در ارتباط باشید. داخل بخش نظرات هم مطرح شده: http://www.joomina.ir/item/1037-پلاگین-نمایش-هشدار-جومینا.html یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر