teymoorei 1 ارسال شده در اردیبهشت 96 با سلام افزونه k2 با وجود این که بروز رسانی هم کردم باز هم مشکلاتی داره ، که در تصاویر زیر قابل رویت هست ، از این ها مهم تر این که زمانی که تصور و مطلب ذخیره میکنم در سایت مطلب رو نمایش نمیده . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 17 ساعت قبل, teymoorei گفت: سلام دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟ درود از کی 2 کدوم تیم استفاده میکنید من بشخصه تست کردم کی 2 جومینا هیچ مشکلی نداره. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در اردیبهشت 96 درود.مهندس این لینک صفحه دانلود افزونه k2 هستش در وبسایت جومیناhttp://www.joomina.ir/item/979-کامپوننت-k2-کی-2-برای-جوملا-3.html من خودم از این افزونه استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداره. موفق باشید.یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر