hoseini 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 با عرض سلام و وقت بخیر و تبریک نیمه شعبان من از قالب شارنیوز 7 استفاده می کنم اما با توجه به تعداد فایل های css و js سایت سرعت سایت و به تبع آن رنک سئو من پایین امده است. سوال: 1- چگونه فایل های css و js را یکی کنم؟ 2- چطور در قالب باید تعریف کنم که همه این فایل ها در یک فایل ادغام شده ؟ ( یکی برای css و یکی برای js) ممنون میشم کسی توضیح دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 2 ساعت قبل, hoseini گفت: با عرض سلام و وقت بخیر و تبریک نیمه شعبان من از قالب شارنیوز 7 استفاده می کنم اما با توجه به تعداد فایل های css و js سایت سرعت سایت و به تبع آن رنک سئو من پایین امده است. سوال: 1- چگونه فایل های css و js را یکی کنم؟ 2- چطور در قالب باید تعریف کنم که همه این فایل ها در یک فایل ادغام شده ؟ ( یکی برای css و یکی برای js) ممنون میشم کسی توضیح دهد. درود تا جایی که میدونم جومینامارکت در قالب هاش اینکار رو میکنه اما ساده ترین راه استفاده از افزونه هایی مثل jch-optimaize هست. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر