fendi 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 : قبل از هر چیزی هم از وبسایت خوب جومینا تشکر میکنم و همچنین از همه عزیزانی که در این وبسایت فعالیت میکنن سلام: ببینید من این کامپوننت ایجاد گالری تصاویر در مطلب رو نصب میکنم اما وقتی میخوام در لوکالل ازش استفاده کنم در بالای صفحه سایتم کلی ارور میده وهمچنین در cpanel سایتم اصلا نمایش داده نمیشه ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 5 ساعت قبل, fendi گفت: : قبل از هر چیزی هم از وبسایت خوب جومینا تشکر میکنم و همچنین از همه عزیزانی که در این وبسایت فعالیت میکنن سلام: ببینید من این کامپوننت ایجاد گالری تصاویر در مطلب رو نصب میکنم اما وقتی میخوام در لوکالل ازش استفاده کنم در بالای صفحه سایتم کلی ارور میده وهمچنین در cpanel سایتم اصلا نمایش داده نمیشه ممنون میشم کمکم کنید درود متن خطا رو قرار بدین. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fendi 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 22 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود متن خطا رو قرار بدین. یاحق سلام و سپاس فراوان از پی گیریتون این لینک ادرس تصویر ارور هستش اما چرا در سرور نمایش داده نمیشه بازم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 27 minutes قبل , fendi گفت: سلام و سپاس فراوان از پی گیریتون این لینک ادرس تصویر ارور هستش اما چرا در سرور نمایش داده نمیشه بازم ممنونم درود روی آیکن ومپ سرور کلیک کنید و از داخل تنظیمات display_errors رو خاموش کنید درست میشه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fendi 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام مجدد و ممنون اما این display -error کجا هست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fendi 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 ممنون پیداش کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fendi 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام مجدد: اما چرا در سایت نمایش داده نمیشه؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 17 ساعت قبل, fendi گفت: سلام مجدد: اما چرا در سایت نمایش داده نمیشه؟؟؟؟؟ درود چون در سرور هم خاموش هست این گزینه. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fendi 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 33 minutes قبل , RezaDindar گفت: درود چون در سرور هم خاموش هست این گزینه. یاحق ممنون که راهنمایی میکنید و تشکر فراوان اما منظورم اینه که خود کامپوننت فعال نیست و کامپوننت عمل نمیکنه؟؟؟؟ بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 10 ساعت قبل, fendi گفت: ممنون که راهنمایی میکنید و تشکر فراوان اما منظورم اینه که خود کامپوننت فعال نیست و کامپوننت عمل نمیکنه؟؟؟؟ بازم ممنون درود یعنی الان کامپوننت خروجی نداره و چیزی رو نشون نمیده؟ یا تصاویر رو نشون نمیده فقط؟ تا حالا همچین چیزی رو بهش بر نخوردم اما ممکنه بخاطر فعال نبودن افزونه ی خاصی مثل gd باشه. میتونید مستندات و پیش نیاز ها رو اینجا ببینید: https://www.phoca.cz/phocagallery یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fendi 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 6 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود یعنی الان کامپوننت خروجی نداره و چیزی رو نشون نمیده؟ یا تصاویر رو نشون نمیده فقط؟ تا حالا همچین چیزی رو بهش بر نخوردم اما ممکنه بخاطر فعال نبودن افزونه ی خاصی مثل gd باشه. میتونید مستندات و پیش نیاز ها رو اینجا ببینید: https://www.phoca.cz/phocagallery یاحق سلام: نه کامپوننت فعال نیستو توی سایت هیچی نشون نمیده؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fendi 0 ارسال شده در خرداد 96 (ویرایش شده) سلام راستی من وقتی یه قالبو نصب میکنم مراحل نصب طی میشه اما در پایان وقتی نصب تمام میشه هیچ پیامی مبنی بر نصب موفقیت امیز یا عدم نصب نشون نمیده و وقتی به قسمت قالب میرم میبینم قالب نصب نشده واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی دارم اذیت میشم پیشاپیش ممنون و تشکر ویرایش شده خرداد 96 توسط fendi پیام نصفه ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر