naaji 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام دوستان من برای جوملا 2.5 اخرین نسخه فوکا پی دی اف و کامپوننت رو نصب کردم ولی با توجه به اینکه کد هاش هم داخل فایل های مربوطه هست ولی متاسفانه ایکون پی دی اف رو بالای مطالبم نمیاره که بتونم مطالبمو پی دی اف کنم . یکی میشه کمک کنه راجع به این موضوع؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naaji 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 یعنی واقعا کسی نیست کمک کنه یا کسی بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در اردیبهشت 96 درود هر دو تا پلاگین سیستمی و محتویی کامپوننت رو هم نصب و فعال کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naaji 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 (ویرایش شده) 18 minutes قبل , کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفت: درود هر دو تا پلاگین سیستمی و محتویی کامپوننت رو هم نصب و فعال کردید؟ بله جفتشون فعال هستن ولی بازم هیچ ایکونی نیومده بالای مطالب ویرایش شده اردیبهشت 96 توسط naaji نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naaji 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 کسی نبود ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در اردیبهشت 96 روی جوملا 3 که مشکلی نداره آیکون رو نشون میده، جوملاتونو آپدیت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naaji 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 11 minutes قبل , کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) گفت: روی جوملا 3 که مشکلی نداره آیکون رو نشون میده، جوملاتونو آپدیت کنید خوب من قالبم رو 2.5 ست شده نمیتونم اپدیتش کنم . اپدیت کنم همه چیزم خراب میشه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر