رفتن به مطلب
blackops

لطفا كمك كنيد

پست های پیشنهاد شده

دوستان من درحال نصب جوملا بر روي هاست رايگان هستم (ويستا پنل) اما با يك مشكل روبه رو شدم توي مرحله 5 يعني تنظيمات FTP

اونجا كه نوشته پيدا كردن خودكار ادرس ريشه ي ديسك وقتي رو اون ميزنم ريشه ي ديسك رو پيدا نمي كنه و ارور ميده

لطفا كمك كنيد

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا قوانين سايت را مطالعه و طبق آن عمل كنيد!

عنوان انتخابي براي مشكل شما مجاز نميباشد!

هاست هاي رايگان محدوديت هايي براي كاربران قائل هستند.

شما ممكن است اطلاعات مورد نياز را درست وارد نكرده باشيد.

لینک به ارسال

سلام

بااجازه دوستان عزیز

دوست عزیز شما نیازی به تنظیم ftp ندارید(البته اگه کارتون ضروری نیست!)

اگر هم نیاز دارید: وقتی وارد ویستا پنل میشی در سمت راست کنترل پنلتون تمام اطلاعات هاست رایگان رو نوشته چه اطلاعات هاست،پایگاه داده و یا Ftp، شما میتونید از اون اطلاعات برای تنظیم استفاده کنید.

در ضمن اگه این هاست رایگانتون امکان Ftp رو داشته باشه

موفق باشید.

لینک به ارسال

به جمع وب مسترهای جوملا خوش آمدید

به نظر من هم مهم نیست تنظیمات ftp رو نصب کنی. من قبلا اینکار رو کردم ولی موقعی که میخواستم افزونه ها رو نصب کنم اذیت میشدم .

به نظر من خوبه که اول از یک هاست رایگان استفاده میکنی و میتونی فعلا روی اون یک چیزهایی یاد بگیری . ولی مشکلاتی هم داری.

و گیگفا نسبتا خوبه .

http://gigfa.com

من از تابستان تاحالا روی همین هاست یک جامعه مجازی ( کلوب ) که با اسکریپت سوشیال انجین بود نصب کردم و تغریبا مشکلی هم نداشتم وتا حالا هم ه-ک نشده و هنوز هم پابرجاست (باوجود اینکه خودم هاست خریدم اما به سه هفته نکشید که ه-ک شد و تازه safe mod هم روشن هست و نتونستم بسته ی فروشگاهی جوملا رو نصب کنم ) و البته نمیتونی روی هاست های گیگفا سیستم های چت رو نصب کنی. و اگر میخوایی بعدا اون رو به یک هاست دیگه منتقل کنی به مشکل برمیخوری .

و برای عضویت در گیگفا باید در این سایت یک ایمیل بسازی چون موقع عضویت در گیگفا ایمیل های یاهو رو قبول نمیکنه البته فکر کنم جیمیل هم قبول کنه ولی یک خورده اون مشکل هست (ولی اگر جی میل داری دیگه احتیاجی نیست یک ایمیل دیگه بسازی) . ولی این میهن ایمیل خوبه.

http://mail.mihanmail.com

و راستی یک چیز دیگه موقع که میخوایی اسکریپت جوملا یا اسکریپت دیگه ای رو بارگذاری کنی ممکنه یک خورده مشکل داشته باشی به خاطر ( حداکثر حجم فایل قابل آپلود از طریق FTP و FileManager کنترل پنل : چهار مگابایت )

البته اگر فایل ها رو به صورت زیپت در بیاری و با حجم های کم مثلا تکه تکه کنی و بعد بارگذاری کنی و بعد از آن از زیپ در بیاری مشکلی نخواهید داشت . چون من هرکاری کردم اول نتونستم سوشیال انجین رو نصب کنم ولی بعدا از این طریق به راحتی فایل ها رو بارگذاری کردم .

این هم اطلاعات هاست رایگان گیگفا :

• ارائه 5.5 گيگابايت فضاي وب
  • ارائه 200 گيگابايت پهناي باند ماهانه
  • اختصاص 50 عدد ديتابيس MySQL ( فضای دیتابیس هر اکانت : 50 مگابایت )
  • اختصاص 50 عدد Subdomain ، Parked Domain و Addon Domain
  • کنترل پنل vPanel فارسي و انگليسي
  • واحد پشتیبانی گیگفا
  • سرویس انتقال سریع سیستم فارسی UP5 For GIGFA

• مدیریت دیتابیس phpMyAdmin
  • اختصاص آدرس اينترنتي ويژه (http://www.You.gigfa.com)
  • پشتیبانی از MX Record و CName Record
  • امکان اتصال دامنه ( Domain Parking ) و افزودن دامنه ( Addon Domain )
  • پشتيباني از php5 ، html و ديتابيس MySQL
  • قابلیت فعال سازی سرويس ايميل : Yourname@YourDomain.comآدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید
  • بدون تبليغات !

• نسخه php سرور ها : 5.2.12
  • نسخه MySQL سرور ها : 5.0.84
  • نسخه Apache سرور ها : 2.2.12
  • پشتیبانی از CURL و Socket
  • php Safe Mod = OFF
  • سوکت های Register Globals, Rewrite Engine, Display Errors و ... از طریق فایل htaccess. قابل تنظیم هستند.
  • مشاهده فایل php.ini سرور های رایگان

(این محدودیت ها با ارتقای اکانت برداشته می شوند)

• حداکثر حجم فایل قابل آپلود از طریق FTP و FileManager کنترل پنل : چهار مگابایت
  • حداکثر حجم فایل قابل آپلود از طریق php : دو مگابایت
  • فایل هایی با پسوند exe. غیر قابل آپلود هستند.

اگر هم سوالی در این مورد داشتی میتونی در همین انجمن واسم پیام خصوصی بفرستی.

موفق باشید.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...