مهسا نوری 2 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام من روی لوکال هاست دارم سایتم رو جند وقت پیش یک بار قالب مدیریت رو عوض کردم ولی الان هر قالبی روش قرار میدم عوض نمیشه و همون قبلی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام قصد دارید قالب مدیریت جوملا رو تغییر بدید؟ اگر برایتون مقدور هست یک اسکرین شات از قسمت مدیریت قالب ها قرار بدید تا بتونم ببینم چه کار کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در اردیبهشت 96 بر 5/2/2017 at 17:23 , sonic69 گفت: سلام قصد دارید قالب مدیریت جوملا رو تغییر بدید؟ اگر برایتون مقدور هست یک اسکرین شات از قسمت مدیریت قالب ها قرار بدید تا بتونم ببینم چه کار کردید ممنون این هم عکس از مدیریت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 بر ۱۳۹۶/۲/۲۴ ه.ش. at 23:04 , مهسا نوری گفت: ممنون این هم عکس از مدیریت درود عکس هاتون رو داخل آپلودسنتر جومینا به آدرس jmdownload.ir آپلود کنید. یاحق 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام کسی راه حلی براش پیدا نکرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در خرداد 96 درود معمولا وقتی روی ستاره های هر قالب کلیک کنید اون قالب میشه قالب پیش فرض شما و تغییر میکنه. قالبای اضافی رو که نمیخواهید رو حذف کنید و دوباره اونی که میخواید رو پیش فرض قرار بدید ببینید درست میشه! 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر