cilek 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با عر ض سلام خدمت اساتید محترم بنده یه سایت دانلود زدم یکم با مرورگر ie مشکل داره اگه می شه یه نگاهی بندازید در ضمن ممنون می شم نظرتونو در موردش بگید که چیا کم داره یا اضا فه است با تشکر اینم از سایت alooooooooo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست من اولین انتقاد یا پیشنهاد ،کنتراست رنگ پس زمینه با رنگ فونتتون خیلی کمه یعنی باید رنگ فونتتون رو عوض کنید و بهترین رنگ برای این زمینه تیره شما رنگ مشکی پر است(#000). روی منوهای سمت راست هم باید اعمال بشه. رنگ منوی بالاتون خوبه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 ممنون دوست عزیز نمی دونم چرا با مرور گر ie هم مشکل داره همه کد هاشو کنترل کردم درست نشد ولی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 ببینید من بررسی کردم با تمام مرورگر های IE مشکل داره این مشکل فقط توی منوی بالاتون هست کدای قالبتون بررسی کردم این کده بالاتون رو درست کنید چون نیازی به این نیست این کد رو به جای قرار بدید اگه باز درست نشد باید کد منوی بالا رو پاک کنید بعد دوباره مرحله به مرحله تست کنید با IE موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 آقا من ایکارو کردم بدتر شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا قبل از مطرح کردن مشکلتون در انجمن جستجو کنید! این آموزش رو مطالعه و ... http://www.forum.joomina.ir/thread-54.html امیدوارم مشکلتون حل شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر