zahrapu 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام من از پیامک ایرانیان پنل گرفتم و افزونه acysms از خودشون گرفتم و روی سایتم نصب کردم تنظیمات اولیه رو انجام دادم ولی نمیدونم چطور تنظیم کنم که وقتی یه فاکتور پرداخت شد به صورت اتومات به تلفن همراه کاربر و مدیر سایت پیامک ارسال بشه ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 96 راهنمای افزونه هایی که توسط گروه جومینا نگارش نیافته است را میتوانید در سایت سازنده مطالعه فرمایید . اموزش افزونه با پیامک ایرانیان نیست 1 واکنش ها : کارشناس پشتیبانی (لشنی) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahrapu 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 15 ساعت قبل, امیررضاتهرانی گفت: راهنمای افزونه هایی که توسط گروه جومینا نگارش نیافته است را میتوانید در سایت سازنده مطالعه فرمایید . اموزش افزونه با پیامک ایرانیان نیست درود بر شما بله میدونم آموزش افزونه با پیامک ایرانیان نیست وگرنه باهاشون تماس میگرفتم اون فیلم آموزش جومینا رو هم دیدم و تونستم کانفیگ اولیه رو انجام بدم یه کانفیگ برای همین ویرچو تونستم انجام بدم که وقتی وضعیت محصول از در حال انتظار به تایید رسید پیامک ارسال بشه به فیلد تلفن همراه ولی باز هم انجام نمیشه البته این رو هم عرض کنم چون درگاه بانک ملت هنوز تایید نشده من خرید میزنم ولی پرداخت نمیکنم بعد در مدیریت وضعیت روی حالت انتظار میمونه بعد بصورت دستی تغییر وضعیت میدم میتونه از این باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر