ahmadpanahy 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام من کامپوننت هیکاشاپ خودمو آپدیت کردم به 3 بعد یکهو کلیه محصولاتم قابش بزرگ شد خالا باید کدوم قسمت رو و کدوم کد رو تغییر بدم؟ یک مشکل دیگه هم با هیکاشاپ دارم و اونم قیمت پرداختش هست. وقتی خرید انجام شد و میخای روش های ارسالرو برای انتخاب دو عنوان مثل شکل زیر بصورت رادیو باکس نمیاد و آدمو سردر گم میکنه با اینکه بشه یک عکی مثل همونی که جلوی هر گزینه هست بزاریم و با کلیک رو هر کدوم بره مرحله بعدی کسی میدونی کد نویسی این هم کجاست تا تغییراتی توش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 1 ساعت قبل, ahmadpanahy گفت: سلام من کامپوننت هیکاشاپ خودمو آپدیت کردم به 3 بعد یکهو کلیه محصولاتم قابش بزرگ شد خالا باید کدوم قسمت رو و کدوم کد رو تغییر بدم؟ یک مشکل دیگه هم با هیکاشاپ دارم و اونم قیمت پرداختش هست. وقتی خرید انجام شد و میخای روش های ارسالرو برای انتخاب دو عنوان مثل شکل زیر بصورت رادیو باکس نمیاد و آدمو سردر گم میکنه با اینکه بشه یک عکی مثل همونی که جلوی هر گزینه هست بزاریم و با کلیک رو هر کدوم بره مرحله بعدی کسی میدونی کد نویسی این هم کجاست تا تغییراتی توش بدم درود لطفا آدرس سایتتون رو قرار بدین. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadpanahy 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام goshiran.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 2 ساعت قبل, ahmadpanahy گفت: سلام goshiran.ir درود مشکلی که گفتید رو من در اون صفحه ندیدم فقط صفحات توضیحات محصول انگاری بهم ریخته... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadpanahy 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 خوب من مجبور شدم حالت css در تنظیمات جوملا رو به حالت دیفالت بزارم که به این شکل نشون بده وگر نه بهم ریخته بود. بخاطر همین دوباره کامپوننت هیکاشاپ 2.6.3 رو نصب کردم تا درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر