amin125 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام دوستان من فروشگاهی رو راه اندازی کردم ولی در صفحه سبد خرید می خواهم تغییراتی ایجاد کنم . می خواهم قسمت روش خرید ، روش پرداخت ، اطلاعات سفارش رو حذف کنم ولی نمیدونم به صورت میتونم این کار رو بکنم ممنون می شوم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin125 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 دوستان کسی نمیتونه مشکل من رو حل کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smah2 8 ارسال شده در اردیبهشت 96 سلام دوست عزیز راه حل های متفاوتی وجود داره.شما با کدام یک از مفاهیم زیر آشنا هستید تا نسبت به اون بتونم پاسخ بهتون بدم: 1- طراحی قالب جوملا 2- برنامه نویسی php 3- css و html ویا ادرس وبسایتتون رو ارسال کنید تا چک کنم. 1 واکنش ها : amin125 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin125 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 2 minutes قبل , smah2 گفت: سلام دوست عزیز راه حل های متفاوتی وجود داره.شما با کدام یک از مفاهیم زیر آشنا هستید تا نسبت به اون بتونم پاسخ بهتون بدم: 1- طراحی قالب جوملا 2- برنامه نویسی php 3- css و html ویا ادرس وبسایتتون رو ارسال کنید تا چک کنم. سلام ممنون از این که پاسخ دادید بنده با تمام گزینه های گفته شده اشنایی دارم ادرس سایت هم http://shop.turkeyportal.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smah2 8 ارسال شده در اردیبهشت 96 (ویرایش شده) خب پس کافیه در css قالب display باکس مورد نظر رو در قالب برابر با none قرار دهید. در کامپوننت این کار رو نکنید چون با آپدیت کامپوننت تغییرات شما حذف میشه ویرایش شده اردیبهشت 96 توسط smah2 1 واکنش ها : amin125 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smah2 8 ارسال شده در اردیبهشت 96 تقریبا میشه همچین کدی: #opc-payment, #opc-shipment, #opc-orderInfo{ display:none; opacity:0; visibility:hidden; } ولی من نسبت به سبدخرید شرطی نکردم. 1 واکنش ها : amin125 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin125 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 من دارم از کامپوننتی استفاده می کنم که سبد خرید رو یک صفحه ای کردم به نظر شما این کد رو باید داخل css این کامپوننت وارد کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smah2 8 ارسال شده در اردیبهشت 96 اگر کامپوننت رو هرگز آپدیت نمی کنید پاسخ آره است. ولی اگر جوابتون خیر بهتر توی قالب پیاده سازی کنید. میدونید در طراحی قالب اختصاصی میشه برای هر کامپوننت در پوشه html قالب مورد نظر ،فایل اختصاصی php اختصاصی هر قسمت از هر ماژول و کامپوننت رو با رعایت نام و مسیر ایجاد کرد.بهترین روش همینه این دقیقا روشی که هر قالب برای طراحی اختصاصی قسمت های مختلف فروشگاه استفاده میکنه. 1 واکنش ها : amin125 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin125 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 ممنونم انجام دادم و درست شد فقط می خوام این اطلاعات صورتحساب وسط بیاد چه کدی وارد میشه کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر