rezadavoode 0 ارسال شده در فروردین 96 با سلام من بعداز چند روز توانستم بعد از مشکلاتی که بوجود آمده بود جوملا3.6.5 را نصب کنم حالا اومدم قالب fashion_2 را نصب کنم که متاسفانه در نصب آن مشکل دارم حتی خطا هم نمی دهد که بفهم مشکل از کجاست راهنمایی کنید خواهش میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 4 ساعت قبل, rezadavoode گفت: با سلام من بعداز چند روز توانستم بعد از مشکلاتی که بوجود آمده بود جوملا3.6.5 را نصب کنم حالا اومدم قالب fashion_2 را نصب کنم که متاسفانه در نصب آن مشکل دارم حتی خطا هم نمی دهد که بفهم مشکل از کجاست راهنمایی کنید خواهش میکنم درود احتمالا حجم قالب بیشتره از 2مگه، اگر بلی باید از طریق زبانه "نصب از پوشه" اقدام کنید مشکل برطرف میشه. سرچ کنید... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezadavoode 0 ارسال شده در فروردین 96 بله ولی امتحان کردم نتونستم در پوشه tmp آنرا آپلود کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 9 ساعت قبل, rezadavoode گفت: بله ولی امتحان کردم نتونستم در پوشه tmp آنرا آپلود کنم لطفا راهنمایی کنید درود متوجه نشدم، از پوشه تمپ هم نصب نشده یا نتونستید اونجا آپلود کنید؟ شما الان باید فایل زیپ قالب رو بریزید توی پوشه tmp (از طریق فایل منیجر) بعد آنزیپش کنید و برید توی جوملا و دکمه نصب رو بزنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezadavoode 0 ارسال شده در فروردین 96 بله نتونستم در اونجا آپلود کنم هرکاری کردم نشد امید وارم شما کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 10 ساعت قبل, rezadavoode گفت: بله نتونستم در اونجا آپلود کنم هرکاری کردم نشد امید وارم شما کمکم کنید درود وارد فایل منیجر هاستتون بشید و به داخل public_html و پوشه tmp برید و دکمه upload رو بزنید، همین. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezadavoode 0 ارسال شده در فروردین 96 من اینکار را کردم نشد تا نصفه میاد قطع میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezadavoode 0 ارسال شده در فروردین 96 آقای درود این خطا رامیدهد هشدار JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد خطا این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمی باشد ناتوان در یافتن بسته نسبی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezadavoode 0 ارسال شده در فروردین 96 کسی نیست مشکلم را برطرف کنه حتی من روی زمپ هم نتونستم نصب کنم این خطا را میدهد: Warning: POST Content-Length of 52370969 bytes exceeds the limit of 8388608 bytes in Unknown on line 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 بر ۱۳۹۶/۱/۳۰ ه.ش. at 16:23 , rezadavoode گفت: آقای درود این خطا رامیدهد هشدار JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد خطا این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمی باشد ناتوان در یافتن بسته نسبی درود احتمالا بسته رو از حالت زیپ خارج نکردین، اگر بازم نتیجه ای نداشت قالبتون یه مشکلی داره. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezadavoode 0 ارسال شده در اردیبهشت 96 قالب خودتون میباشد از حالت فشرده خارج هم کردم فرقی نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در اردیبهشت 96 20 ساعت قبل, rezadavoode گفت: قالب خودتون میباشد از حالت فشرده خارج هم کردم فرقی نکرد درود اگر ممکنه قالب رو در پ.خ بفرستید برسی کنم. http://jmdownload.ir یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر