mtm 3 ارسال شده در فروردین 96 سلام خسته نباشید با افزونه rsform فرمی را طراحی کردم ولی هنگام باز کردن اون فرم خطای زیر رو میده علت چیست ؟ The file Cache Storage is not supported on this platform. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در فروردین 96 فایلی که آپلود میکنید رو ساپورت نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در فروردین 96 درود اگه جوملاتون رو از نسخه3.5 به 3.6 ارتقا داده باشید معمولا این مشکل پیش میاد. از مسیر زیر چک کنید ببینید دایرکتوری cache و temp جوملاتون "قابل نگارش" هست یا نه! administrator/index.php?option=com_admin&view=sysinfo زبانه سطوح دسترسی دایرکتوری ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtm 3 ارسال شده در فروردین 96 بله قابل نگارش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) 336 ارسال شده در فروردین 96 توی فایل configuaration.php مقدار $cache_handler رو با cachelite جایگزین کنید ببینید درست میشه! 1 واکنش ها : mtm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtm 3 ارسال شده در فروردین 96 ممنون از لطفتون درست شد. 1 واکنش ها : کارشناس پشتیبانی(خسروشاهی) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mtm 3 ارسال شده در فروردین 96 سلام خسته نباشید من از وقتی که مقدار cache_handler رو با cachelite جایگزین کردم چند روزی درست شد ولی دوباره همون خطای قبلی رو میده باید چکارش کنم ؟ این خطا The file Cache Storage is not supported on this platform رو میده . وقتی هم اونو رو حالت قبلی میزارم صفحه سایت سفید وخالی میشه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر