moosoola 4 ارسال شده در فروردین 96 سلام عزیزان من واسه یه آدم معروف قالب شخصی جوملا میخوام که یه سایت شخصی واسش بزنیم شما چیزی رو میشناسین که جذاب باشه؟ مثلا سایت دیویدبکهام به عنوان نمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در فروردین 96 شما باید تعریف کنید چه نیازهایی در وبسایت دارید، چه کارهایی قرار انجام بشه، ایا مثل سایت دیوید بکهام یه البوم عکس خالیه یا خدمات دیگه هم داره این سایتی که معرفی کردید فقط یک اسلایدر و یک پاپ آپ داره که خیلی راحت میتوان نمونه این سایت را ساخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosoola 4 ارسال شده در فروردین 96 24 minutes قبل , rivalboy گفت: شما باید تعریف کنید چه نیازهایی در وبسایت دارید، چه کارهایی قرار انجام بشه، ایا مثل سایت دیوید بکهام یه البوم عکس خالیه یا خدمات دیگه هم داره این سایتی که معرفی کردید فقط یک اسلایدر و یک پاپ آپ داره که خیلی راحت میتوان نمونه این سایت را ساخت خب قراره عکساشو بزاره عناوین و افتخاراتشو / چیز خاصی نیست فقط نمیخوام شبیه این قالبای شرکتی که همشون یه شکل باشه.همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در فروردین 96 اینکه میگید چیزی رو میشناسید که جذاب باشه، میشه همون سایت های شرکتی خارجی.که البته مدلهای متفاوت هم داره اما برای چیز خاص تر باید خودتون خاص طراحی کنید.اگر در زمینه طراحی سررشته ندارید ، از برنامه هایی مثل sp page builder استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در فروردین 96 5 ساعت قبل, moosoola گفت: خب قراره عکساشو بزاره عناوین و افتخاراتشو / چیز خاصی نیست فقط نمیخوام شبیه این قالبای شرکتی که همشون یه شکل باشه.همین درود والا من خودم خیلی گشتم، قالب شخصی برای جوملا خیلی زیاده برای وردپرس هم همینطور اما اصلا جذاب نیستن مگر اینکه ایرانی باشن، قالب های شخصی معمولا Htmlشون خیلی زیاده که میتونید تبدیل کنید برای مثال: FlexyVcard یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر