vatan 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من میخوام این قالب که لینکش رو اینجا میزارم دانلود کنم اما میگه باید تو سایت عضو بشی در صورتی که من عضو هستم و وارد سایت هم شدم چند بار هم صفحه رو رفرش کردم اما مشکل حل نشد و لینک دانلود رو نشون نمیده میشه بگین باید یکار کنم؟ http://www.joomina.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D8%B2/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7 متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست من دانلود اين قالب مخصوص اعضا وب سايت جومينا است كه با عضويت در انجمن فرق ميكند.در صفحه دانلود هم نوشته شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vatan 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 دانلود این قالب تنها برای اعضا جومینا امکان پذیر است . عضویت در جومینا رایگان است منتها تابع شرایطی است برای مطالعه شرایط عضویت در جومینا اینجــا و اینجــا را مطالعه فرمایید ممنون از پاسخ گویی تون اما اینجا نوشته رایگان است عضویت خوب من چطور میتونم عضو بشم؟ شرایطش رو جایی پیدا نکردم متاسفانه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 در صفحه اول انجمن و در تب بالاي انجمن در قسمت اطلاعيه ها ميتوانيد شرايط را مطالعه كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر