sarabahal65 2 ارسال شده در فروردین 96 سلام دوستان میخوام روی کامپوننت dj classified تو قسمت ثبت آگهی یه سری فیلدها بر اساس نوع آگهی ک انتخاب میکنه قابل پر کردن باشه , این امکان میشه بدون دستکاری توی کداش گذاشت؟ یا جایی داره که بشه ی سری فیلدها به نوع اگهی ربط داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجیدی 3 ارسال شده در فروردین 96 3 ساعت قبل, sarabahal65 گفت: سلام دوستان میخوام روی کامپوننت dj classified تو قسمت ثبت آگهی یه سری فیلدها بر اساس نوع آگهی ک انتخاب میکنه قابل پر کردن باشه , این امکان میشه بدون دستکاری توی کداش گذاشت؟ یا جایی داره که بشه ی سری فیلدها به نوع اگهی ربط داد؟ با سلام بله امکان داره ، خواهشمندم توضیح بیشتری بدهید که چه کاری می خواهید انجام دهید تا در صورتی که سوادم برسه پاسخ بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarabahal65 2 ارسال شده در فروردین 96 17 ساعت قبل, مجیدی گفت: با سلام بله امکان داره ، خواهشمندم توضیح بیشتری بدهید که چه کاری می خواهید انجام دهید تا در صورتی که سوادم برسه پاسخ بدم. ممنونم من الان توی انواع اگهی سه مدل رایگان ویژه و معمولی دارم مثلا میخوام فیلد گذاشتن لینک فیلم و آدرس وب برای رایگان ها نباشه برای اون دو نوع دیگه باشه و اون قسمت حراجی هم روی ویژه باشه بقیه نوع ها نداشته باشن و فیلد شماره تماس ثابت و موبایل هم جدا برای همه ی گروه ها بزارم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sarabahal65 2 ارسال شده در فروردین 96 11 minutes قبل , sarabahal65 گفت: ممنونم من الان توی انواع اگهی سه مدل رایگان ویژه و معمولی دارم مثلا میخوام فیلد گذاشتن لینک فیلم و آدرس وب برای رایگان ها نباشه برای اون دو نوع دیگه باشه و اون قسمت حراجی هم روی ویژه باشه بقیه نوع ها نداشته باشن و فیلد شماره تماس ثابت و موبایل هم جدا برای همه ی گروه ها بزارم ممنون میشم راهنمایی کنید و ی مورد دیگه اینکه میخوام توضیحات مختصر و کامل رو یکی کنم ولی دو خط اول توضیحات کامل به عنوان مختصر نشون داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجیدی 3 ارسال شده در فروردین 96 بر ۱۳۹۶/۱/۲۱ ه.ش. at 09:27 , sarabahal65 گفت: ممنونم من الان توی انواع اگهی سه مدل رایگان ویژه و معمولی دارم مثلا میخوام فیلد گذاشتن لینک فیلم و آدرس وب برای رایگان ها نباشه برای اون دو نوع دیگه باشه و اون قسمت حراجی هم روی ویژه باشه بقیه نوع ها نداشته باشن و فیلد شماره تماس ثابت و موبایل هم جدا برای همه ی گروه ها بزارم ممنون میشم راهنمایی کنید با سلام ابتدا در قسمت فیلدهای اضافی فیلد مورد نظر خودتون رو بسازید ( پیشنهاد من برای قراردادن لینک فیلم و یا آدرس وب و شماره موبایل و یا ....) سپس در قسمت مجموعه ها نوع آگهی خود رو انتخاب نموده و از قسمت لینک مدیریت فیلدهای سفارشی، فیلدهای مورد نظر خودتون رو به مجموعه یا همون نوع آگهی تون اضافه کنید در مورد سئوال بعدیتون متاسفانه سوادم قد نمیده موفق و پیروز باشید 1 واکنش ها : sarabahal65 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر